Courteney Cox για πλαστικές επεμβάσεις: «Κυνηγούσα τη νεότητα και έφτασα να δείχνω περίεργη»

23.02.2022
Courteney Cox για πλαστικές επεμβάσεις: «Κυνηγούσα τη νεότητα και έφτασα να δείχνω περίεργη»
Η αγαπημένη μας Monica Geller από το Friends, μίλησε για την εμπειρία της με την αισθητική χειρουργική, κάτι που μας είχε όλους απασχολήσει στο παρελθόν καθώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είχαν αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Σε συνέντευξή της στους The Sunday Times η Cox δήλωσε: «Υπήρχε μια στιγμή που έλεγα: “Α, αλλάζω. Δείχνω μεγαλύτερη”. Και προσπάθησα να κυνηγήσω αυτή τη νεανικότητα για χρόνια. Και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι, “ωχ, φαίνομαι πραγματικά περίεργη με τις ενέσεις και να κάνω πράγματα στο πρόσωπό μου που δεν θα έκανα ποτέ τώρα”».

Το καμπανάκι χτύπησε τελικά για την Cox, όταν συνειδητοποίησε ότι ο εσωτερικός της κύκλος μιλούσε για την εμφάνισή της. Ξαναζώντας το σημείο καμπής, είπε: «Θα έλεγα, τη μέρα που θα συνειδητοποιήσεις τι λένε οι φίλοι σου για σένα. Γιατί οι άνθρωποι μιλούσαν για μένα, νομίζω. Αλλά υπήρξε μια περίοδος που είπα, “Πρέπει να σταματήσω. Αυτό είναι απλά τρελό». Πλέον, η Cox επιλέγει μια πιο φυσική προσέγγιση. «Ο έλεγχος είναι εξονυχιστικός, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι πιο έντονος από αυτόν που έβαλα στον εαυτό μου. Είμαι ένα προϊόν. Θα δοκιμάσω τα πάντα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Cox δείχνει ειλικρινής σχετικά με την εμπειρία της γήρανσης. Για χρόνια, η Cox υφίσταται έντονες αμφισβητήσεις για τη φυσική της εμφάνιση. Ζώντας στο προσκήνιο για σχεδόν 30 χρόνια, έκανε τα πρώτα της χειρουργεία σε μια διαφορετική εποχή. Μιλώντας στον Cortney Pellettieri στο New Beauty το 2017, η ηθοποιός του Scream αποκάλυψε: «Αυτό που θα συνέβαινε τελικά είναι ότι θα πήγαινες σε έναν γιατρό που θα σου έλεγε: “Φαίνεσαι υπέροχη, αλλά αυτό που θα σε βοηθούσε είναι μια μικρή ένεση εδώ ή ένα filler εκεί”. Φεύγεις και δεν φαίνεσαι τόσο κακή και σκέφτεσαι ότι κανείς δεν το πρόσεξε, άρα είναι καλό. Στη συνέχεια, κάποιος σου λέει για έναν άλλο γιατρό και το επόμενο πράγμα που ξέρεις είναι ότι επικαλύπτεσαι και συνεχίζεις να επικαλύπτεσαι. Δεν το καταλαβαίνεις, γιατί είναι σταδιακό».