«Σασμός»: Ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής έχει παρελθόν και το μαθαίνουμε σιγά σιγά [video]

03.10.2021
«Σασμός»: Ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής έχει παρελθόν και το μαθαίνουμε σιγά σιγά [video]
Το βίντεο και το νέο τραγούδι που έχουν συγκινήσει στους τηλεθεατές.

Η σειρά «Σασμός» του Alpha έχει δείξει από πολύ νωρίς τη δυναμική της, την οποία και κράτησε αμείωτη παρά την έλευση του βαρέος πυροβολικού του ΑΝΤ1 με το οποίο συμπίπτουν ένα μισάωρο. Οι «Άγριες Μέλισσες» έπεσαν στην «αρένα» του ανταγωνισμού, όμως δεν φάνηκε να κουνούν τον «Σασμό» ούτε... ρούπι!

«Σασμός»: Ο Αστέρης και η Αργυρώ τρολάρουν τις «Άγριες Μέλισσες» και το κοινό υποκλίνεται [video]

Μία από τις ιστορίες της σειρά του Alpha που έχουν κερδίσει το κοινό από την πρώτη, κιόλας, στιγμή είναι ο έρωτας του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) και της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου). Η ένταση μεταξύ των δύο ηρώων είναι εμφανέστατη από το πρώτο επεισόδιο, όμως η πραγματική τους σχέση αποκαλύπτεται σιγά σιγά τώρα, ειδικά μετά τη δολοφονία του συζύγου εκείνης, του Στεφανή (Τάσος Νούσιας) τον οποίο, ίσως να έχει σκοτώσει και ο ίδιος ο Μαθιός!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/10/2021) αναμένεται να δούμε μερικές σκηνές που θα μας ταξιδέψουν στο παρελθόν και θα ρίξουν λίγο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας τόσο μεγάλος έρωτας, όπως φαίνεται να είναι ο δικός τους, έληξε.

Το βίντεο που ήδη κυκλοφορεί έχει συγκινήσει τους fans του ζεύγους τόσο ως προς τις σκηνές όσο και προς τη μουσική υπόκρουση στην οποία ακούμε ένα νέο τραγούδι που γράφτηκε για τη σειρά. «Κάθε μέρα», γραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος, για την ιστορία ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων στη σειρά.

«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

Τι άλλο θα δούμε τη Δευτέρα 4/10/2021;

Εκτός από τις εξελίξεις στο «μέτωπο» Μαθιού-Βασιλικής, ιδού μια γεύση του τι θα συμβεί στα υπόλοιπα στο επόμενο επεισόδιο.

  • Ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία.
  • Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει.
  • Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες.
  • Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει…