«Σασμός»: Η στιγμή των αποκαλύψεων για Αργυρώ-Αστέρη και Βασιλική-Μαθιό [video]

04.10.2021
«Σασμός»: Η στιγμή των αποκαλύψεων για Αργυρώ-Αστέρη και Βασιλική-Μαθιό [video]
Τα δύο ζευγάρια της δημοφιλούς σειράς του Alpha έτοιμα για "δυνατές" στιγμές στο σημερινό επεισόδιο.

Από τα πρώτα, κιόλας, επεισόδια της σειράς "Σασμός" η ιδιαίτερη σχέση που υπήρξε μεταξύ της Βασιλικής (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής. Εκείνη παντρεμένη με τον ξάδελφό του, Στεφανή (Τάσος Νούσιας) και εκείνος ανύπαντρος και πάντα στο πλάι της για ό,τι χρειαστεί.

«Σασμός»: Παντρεμένη με ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες» η Βασιλική - Ξέρεις ποιον;

Μετά τη δολοφονία του Στεφανή -και ενώ το κοινό βλέπει τον Μαθιό ως τον δολοφόνο, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον- οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και στο σημερινό επεισόδιο θα τους δούμε να θυμούνται την ιστορία τους από την αρχή και να μην μπορούν να ελέγξουν τους εαυτούς τους άλλο.

Το νέο τραγούδι για τον έρωτα Βασιλικής-Μαθιού

Για την εξέλιξη σε αυτή τη σχέση που, όπως φαίνεται έχει περάσει από 40 κύματα, ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας έγραψαν ένα νέο τραγούδι το οποίο ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης και έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού.

«Κάθε μέρα» ο τίτλος του και ιδού το βίντεο που συνοδεύει ένα μικρό κομμάτι του, το οποίο είναι «ντυμένο» με σκηνές από τον απαγορευμένο έρωτα την εξέλιξη του οποίου περιμένουμε με αγωνία.

«Γη της Ελιάς»: Η Αθηνά τραγουδά Βοσκόπουλο - Το backstage video που έγινε viral

Ο πατέρας της Στέλλας βλέπει το παράνομο ζευγάρι

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον έρωτά τους όμως βρίσκονται ένα βήμα πριν αποκαλυφθεί η σχέση τους. Ο πατέρας της Στέλλας τους πετυχαίνει να φιλιούνται στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου δουλεύει η Αργυρώ και δεν πιστεύει στα μάτια του. Τι θα κάνει, άραγε, στη συνέχεια; Η Στέλλα του είχε εκφράσει τους φόβους της περί τρίτου προσώπου αλλά εκείνος τους είχε θεωρήσει αβάσιμους. Τώρα, τι θα πει;

Ιδού η στιγμή της αποκάλυψης που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το σίριαλ που έχει να κάνει με το δικό της παρελθόν [video]

Τι άλλο θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 4/10/2021;

Εκτός από τις εξελίξεις στα δύο ερωτικά «μέτωπα» που είδαμε πιο πάνω, ιδού μια γεύση του τι θα συμβεί στα υπόλοιπα στο επόμενο επεισόδιο.

  • Ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία.
  • Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει.
  • Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες.
  • Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει…