«Γη της Ελιάς»: Μία πρόταση γάμου, μία εγκυμοσύνη και μία απαγωγή

04.10.2021
«Γη της Ελιάς»: Μία πρόταση γάμου, μία εγκυμοσύνη και μία απαγωγή
Καταιγισμός εξελίξεων στη δημοφιλή σειρά του Mega.

Το χθεσινό (3/10/2021) επεισόδιο της σειράς "Η γη της ελιάς" τελείωσε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο όπου είδαμε τη Μυρτάλη να δέχεται επίθεση από άγνωστο άντρα που την περίμενε μέσα στο σπίτι της. Ο άντρας ξάφνιασε τη Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) και της έκλεισε τη μύτη με ένα πανί, προφανώς ποτισμένο με κάτι που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της.

Ποιος είναι ο απαγωγέας;

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τη νεαρή κοπέλα να συνέρχεται και να ανακαλύπτει έντρομη ότι βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο από όπου όσο και αν φωνάζει δεν την ακούει κανείς. Θα τη δούμε και στη δεύτερη μέρα στο ίδιο σημείο με τον άγνωστο άντρα που την απήγαγε να της μιλά μέσω τηλεφώνου με παραμορφωμένη φωνή και χωρίς την παραμικρή διάθεση να την ελευθερώσει.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν έχουμε στοιχεία για την ταυτότητα του απαγωγέα, ωστόσο οι χρήστες του Twitter έχουν αποφανθεί ότι πρόκειται για τον Αλέξη, ο οποίος δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Μυρτάλη δεν τον βλέπει ερωτικά.

Τα παράξενα μηνύματα που λαμβάνουν από το κινητό της Μυρτάλης οι δικοί της άνθρωποι παραξενεύουν, όμως ακόμη δεν κινούν υποψίες ώστε κάποιος να αρχίσει να ψάχνει. Εν αναμονή.

Ένας ξαφνικός γάμος

Ο Μάνος και η Μαρίνα δραπετεύουν στην Αθήνα για να ζήσουν τον έρωτά τους και εκείνος της προτείνει να παντρευτούν. Εκείνη τη στιγμή. Πρόκειται για μια τρέλα αλλά η Μαρίνα, ενώ μένει άναυδη αρχικά, τελικά δέχεται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο και να το κρύψουν απο τους πάντες.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και έχει στείλει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει. Οι υποψίες του, φυσικά, επιβεβαιώνονται.

Μία εγκυμοσύνη

Η Άννα, μην μπορώντας να δεχτεί, ότι ο Δημήρης αφενός τη χώρισε με αυτό τον άσχημο τρόπο, αφετέρου έχει ήδη αρχίσει να φλερτάρει από εδώ και από εκεί, αποφασίζει να του πει ότι είναι έγκυος. Η αντίδρασή του, όμως, δεν θα της αρέσει καθόλου.

Ιδού και το trailer το σημερινού επεισοδίου