Σασμός: Αντιδράσεις προκάλεσε η νέα είδηση για τον τρίτο κύκλο της σειράς

19.04.2023
Σασμός: Αντιδράσεις προκάλεσε η νέα είδηση για τον τρίτο κύκλο της σειράς
Μέχρι και ανακούφιση έφερε στους φανς της δημοφιλούς σειράς του Alpha η είδηση πως μάλλον ο τρίτος κύκλος θα αφορά σε prequel και όχι κάποια ακόμη "τραβηγμένη" συνέχεια της ίδιας ιστορίας! Δεν χάρηκαν όμως όλοι το ίδιο.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός οδεύει προς το τέλος του και την κρατά ακόμη πρώτη στους δείκτες τηλεθέασης παρά τη διαρκή γκρίνια των θαυμαστών που δεν είναι καθόλου ευχαριστημε΄νοι από τις πολύ αργές (και "τραβηγμένες από τα μαλλιά") εξελίξεις σε όλες τις ιστορίες του σεναρίου.

{https://www.instagram.com/p/Cq2aeErIGzm/}

Η σειρά του Alpha πήρε το "πράσινο φως" για μία ακόμη σεζόν και σήμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου μαθαίνουμε μια αλλαγή που ικανοποιεί μεγάλη μερίδα του κοινού.

Όπως ακούσαμε, λοιπόν, στο Happy Day, κανάλι και εταιρεία παραγωγής έχουν ήδη συμφωνήσει για τον επόμενο κύκλο και αυτό τον καιρό ολοκληρώνονται και οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς της σειράς. Και ενώ το πρωταγωνιστικό ζευγάρι (Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) λέγεται ότι έχουν ήδη πει το "Ναι", μαθαίνουμε πως υπάρχει αλλαγή στα σεναριακά σχέδια που αρχικά ήθελε την πλοκή να συνεχίζεται στον ίδιο... χωροχρόνο!

Εκτός του ότι αναμένονται νέες προσθήκες ηθοποιών που θα φέρουν και αντίστοιχες ανατροπές στην πλοκή, το ρεπορτάζ θέλει τον τρίτο κύκλο να έρχεται ως prequel και όχι ως συνέχεια της ιστορίας.

{https://www.instagram.com/p/CqdIZ2HO1h9/}

Την ιστορία από την αρχή, λοιπόν, φαίνεται ότι θα ξετυλίξει η επόμενη σεζόν και οι αντιδράσεις έφτασαν με θετικό, αλλά και με αρνητικό πρόσημο. Οι μεν "χαρούμενοι" με τις εξελίξεις πανηγυρίζουν γιατί δεν θα "ξεχειλώσει" άλλο η πλοκή, οι δε "δυσαρεστημένοι" δεν κρύβουν την ανησυχία τους ως προς τον ρόλο που θα παίξουν οι αγαπημένοι τους πρωταγωνιστές σε μια ιστορία που θα εκτυλίσσεται πολύ καιρό πριν καν γεννηθούν!

Προς το παρόν, οι φανς παραμένουν μπερδεμένοι με τα spoilers που φτάνουν στ' αυτιά τους και απλά περιμένουν να επιβεβαιωθούν ή όχι τα όσα ακούν

{https://twitter.com/mariaconsimple/status/1648681940030029824}

Σήμερα, πα΄ντως, Τετάρτη 19/4/2023 η αγαπημένη σειρά επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά τις διακοπές του Πα΄σχα και οι φανς περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις που, μεταξύ άλλων, φέρνουν τη μνήμη του Αντώνη να επανέρχεται σιγά σιγά και τον Αστέρη να χα΄νει το μυαλό του καθώς μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος.

{https://www.youtube.com/watch?v=lghyvFLdWOs&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2023 - 17:15