Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για το πώς είναι η σχέση της με τον Chris Noth μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

20.05.2022
Η Sarah Jessica Parker μιλά πρώτη φορά για το πώς είναι η σχέση της με τον Chris Noth μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση
Και κάπως έτσι, φαίνεται ότι η φιλία μεταξύ της Sarah Jessica Parker και του πρώην συμπρωταγωνιστή της στο Sex And The City, Chris Noth μπήκε στον... πάγο.

Οι δυο τους υποδύθηκαν ξανά και ξανά τους εραστές για χρόνια, ως Carrie Bradshaw και Mr. Big, αλλά οι κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση στην πραγματική του ζωή έκαναν την Parker να απομακρυνθεί.

H 57χρονη ηθοποιός είδε με άλλο μάτι τη φιλία τους όταν δύο γυναίκες (ο αριθμός αυτός τελικά αυξήθηκε σε πέντε) αποφάσισαν με γενναιότητα την προηγούμενη χρονιά να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Παραδεχόμενη σε πρόσφατη συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter ότι «δεν ξέρει καν αν είναι έτοιμη να μιλήσει γι' αυτό», η Parker ανέλαβε ουσιαστικά την ευθύνη για την αρχική δημόσια δήλωσή της όταν αποκαλύφθηκαν οι καταγγελίες, η οποία δεν θεωρήθηκε επαρκής.

«Αλλά δεν νομίζω… δεν αντιδρούσα ως παραγωγός», είπε. «Θα έπρεπε να είχα δουλέψει πάνω σε αυτό γιατί είμαι απλά… είναι απλά…» Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν έχει έρθει μέχρι τώρα σε επαφή με τον Νοth, η Parker απάντησε απλώς ένα «όχι».

Η Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis εξέδωσαν κοινή δήλωση όταν δημοσιοποιήθηκαν οι ισχυρισμοί, παρόλο που ο Νοth αρνήθηκε τις σεξουαλικές επιθέσεις. «Είμαστε βαθιά λυπημένες που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth», έγραψαν στους λογαριασμούς τους στα social media στις 20 Δεκεμβρίου. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που εμφανίστηκαν και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες.Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό και τις επαινούμε γι' αυτό». Πολλοί θαυμαστές ένιωσαν ότι η Parker δεν είπε αρκετά, δεδομένου του πόσο δεμένοι ήταν αυτή και ο Νοth όλα αυτά τα χρόνια με τους ρόλους που έπαιξαν στην οθόνη αλλά και τον ρόλο της ως παραγωγός στη σειρά. Για ορισμένους fans, η δήλωση της ήταν χωρίς νόημα.

Chris Noth: Μετά το σκάνδαλο για σεξουαλική κακοποίηση στρέφεται εναντίον των συμπρωταγωνιστριών του στο SATC

Από τη νέα συνέντευξη, είναι προφανές ότι κατανοεί την κριτική και προσπαθεί να συμβιβαστεί και να συνειδητοποιήσει τις συνέπειες αυτές κυρίως από ένα άτομο που από εκεί που αποκαλούσε στενό φίλο, τώρα τον βλέπει να είναι αντιμέτωπος με αυτές τις τραγικές κατηγορίες. Και από τη θέση της, θα είναι στο χέρι της να κρατήσει μια πιο στιβαρή στάση στο μέλλον.