Η Monica Bellucci γίνεται Anita Ekberg και δηλώνει ότι "το σινεμά είναι ξανθό" - Εμείς διαφωνούμε κάπως

20.05.2022
Η Monica Bellucci γίνεται Anita Ekberg και δηλώνει ότι "το σινεμά είναι ξανθό" - Εμείς διαφωνούμε κάπως
Ξανθιά ακόμη μία φορά έγινε η Monica Bellucci για τις ανάγκες του τελευταίου εξωφύλου του γαλλικού Madame Figaro και παρόλο που μαγνητίζει όπως και να είναι, εμείς την προτιμάμε μελαχρινή!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Αν πλάι στη λέξη "Γυναίκα" έμπαινε, απλά, μία φωτογραφία, αυτή θα ήταν της Monica Bellucci. Στα 57 της χρόνια η ιταλίδα σταρ παραμένει εντυπωσιακά όμορφη, έχοντας, εμφανώς, συμφιλιωθεί με τον χρόνο που την έχει αγγίξει μεν, πολύ ευγενικά δε, και συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα sex appeal

Στα 45 χρόνια της καριέρας της (αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκίνησε από το modeling σε ηλικία 13 ετών) η Monica έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις με αμέτρητα διαφορετικά concepts και μεταξύ αυτών, παρότι κλασική μελαχρινή ομορφιά, υπήρξαν αρκετά που τη θέλησαν ξανθιά.

Ένα από τα πιο πρόσφατα ήρθε από τη γαλλική έκδοση του περιοδικού Madame Figaro με έμπνευση από τη θρυλική -και χυμώδη- Anita Ekberg την οποία ενσάρκωσε η Bellucci στην ταινία του 2021 "Τhe girl in the fountain". Η έμπνευση εκεί ήρθε από την επίσης θρυλική σκηνή της ταινίας Dolve Vita του Federico Fellini όπου η πρωταγωνίστρια μπήκε μέσα στο συντριβάνι της Fontana di Trevi με τον Marcello Mastroianni.

Ιδού και η σκηνή που έχει γράψει τη δική της σελίδα στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου.

"Ο κινηματογράφος είναι ξανθός", λέει κάποια στιγμή στη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τη φωτογράφηση η Monica Bellucci συμπληρώνοντας ότι "μία ξανθιά γυναίκα τραβά την προσοχή με το 'καλημέρα'". Εμείς ακούμε, φυσικά με προσοχή τα όσα λέει η Monica Bellucci όμως την προτρέπουμε να κοιτάξει απλά ακόμη μία φορά στον καθρέφτη της και να το ξανασκεφτεί, βάζοντας στο μυαλό της και ονόματα όπως αυτά των Sophia Loren, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Raquel Welsh, Angelina Jolie, Eva Longoria, Kate Middleton και τόσες άλλες ακόμη!

Ζωή Κίττα