Οι Άγριες Μέλισσες ξανά στην τηλεόραση - Το απίθανο trailer που μας συγκλόνισε

26.04.2023
Οι Άγριες Μέλισσες ξανά στην τηλεόραση - Το απίθανο trailer που μας συγκλόνισε
Η σειρά φαινόμενο που άλλαξε την ιστορία της μυθοπλασίας στη χώρα μας επιστρέφει. Μήπως να πάρουμε την ιστορία από την αρχή;

Η είδηση ακουγόταν εδώ και καιρό, όμως τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση και δεν χωρά αμφιβολία. Οι Άγριες Μέλισσες, με την υπογραφή του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου Τσαμπάνη - Καλκόβαλη στο σενάριο, υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου και με το συγκλονιστικό καστ που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφουν στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι Μακεδονία από την 1η Μαΐου.

3 κύκλοι που προκάλεσαν έντονα συναισθήματα με τη δυνατή πλοκή τους. 421 επεισόδια που έκοψαν την ανάσα με τις καταιγιστικές εξελίξεις τους. 500 ηθοποιοί που απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους. 150 διακεκριμένοι συντελεστές που υπό την καθοδήγηση μιας εμπνευσμένης, δημιουργικής ομάδας, έδωσαν στη μικρή οθόνη την αισθητική και την ατμόσφαιρα του κινηματογράφου.

Από τη Δευτέρα 1η Μαΐου, και καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 19:00, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα ξετυλίγει την ιστορία που μας συγκίνησε, προβάλλοντας σε επανάληψη τη σειρά-φαινόμενο.

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν και όλοι μιλάνε για τον Μελέτη σήμερα -και δικαίως: Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

To trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα με την αφορμή της πρεμιέρας που πλησιάζει είναι συγκλονιστικό καθώς περιλαμβα΄νει μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές όλων των ιστοριών που εξελίσσονται με επίκεντρο το Διαφάνι, τις αδελφές Σταμίρη και το Σεβασταίικο.

{https://www.youtube.com/watch?v=VsOx0YwQdSA&ab_channel=%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 18:52