Νόνη Δούνια: Της απέδωσαν τον όρο celebrity, δεν συμφωνεί και αντέδρασε δημόσια - Και πολύ καλά έκανε

24.05.2023
Νόνη Δούνια: Της απέδωσαν τον όρο celebrity, δεν συμφωνεί και αντέδρασε δημόσια - Και πολύ καλά έκανε
Η Νόνη Δούνια ήταν υποψήφια στις εκλογές αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να εκλεγεί, διατηρώντας, όμως, το εκλογικό της κοινό, γεγονός που αποτελεί σίγουρα μια νίκη, από μόνο του. Ωστόσο στην ανάρτηση που αφιε΄ρωσε στο αποτέλεσμα αυτό, η πρώην βουλευτής εκφράφει έντονα τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι το όνομά της συμπεριλήφθηκε σε λίστες με τους "celebrities που δεν μπήκαν στη Βουλή".

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων από τις φετινές εκλογές και εν αναμονή της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου, η Νόνη Δούνια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με ένα "τσουβάλιασμα" (ας μας επιτραπεί ο όρος) που την ενόχλησε ιδιαίτερα. Και πολύ καλά έκανε, θα το ξαναπούμε!

"Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος 'celebrity', θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας", γράφει η Νόνη Δόνια, συνεχίζοντας πως ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του.

"Το να βάζουμε 'ταμπέλες' στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο", συνεχίζει ο πρώην βουλευτής παραθέτοντας στοιχεία για τον εαυτό της.

"Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα Μ.Μ.Ε. και τις επιχειρήσεις, πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και, έπειτα, στη Βουλή. Ό, τι έκανα, το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση. Και αυτό το μαρτυρούν, αφενός η κοινοβουλευτική, αλλά και η εξωκοινοβουλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά", διαβάζουμε για να φτάσουμε στην κατάληξη: "Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει!".

"Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα! Καλημέρα σε όλους!", ολοκληρώνει η ανάρτηση και από κάτω ακολούθησε η... αποθέωση!

{https://www.instagram.com/p/CslIE_SoHhv/}

Μεταξύ εκείνων που χειροκρότησαν τη θέση της Νόνης Δούνια και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε πως εξοργίζεται με κάθε είδους μπούλινγκ που γίνεται σε ανθρώπους οι οποίοι διακρίθηκαν μέσα από τη δουλειά τους και το έργο τους, στέλνοντάς της την αγάπη και την εκτίμησή του.

rous.jpg

Ρούλα Ρέβη, Δανάη Μπάρκα, Λάκης Γαβαλάς, Δέσποινα Καμπούρη, Σάντρα Βουτσά, Ρέα Τουτουντζή, αλλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας θαύμασαν τα λεγόμενα της Δούνια, η οποία, για την ιστορία ήταν υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιώς!

noni2.png

noni1.png

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 13:37