Sylvester Stallone: Όταν οι κόρες τους θέλουν να χωρίσουν με μήνυμα εκείνος τους γράφει τα κείμενα

Sylvester Stallone: Όταν οι κόρες τους θέλουν να χωρίσουν με μήνυμα εκείνος τους γράφει τα κείμενα
Πόσο εύκολο είναι για κάποιον να κάθεται στον ίδιο καναπέ με τον μπαμπά της κοπέλας του, αν ξέρει ότι έχει υποδυθεί τον ρόλο του Rambo και του Rocky;

Όμως ο Sylvester Stallone δεν είναι μόνον υποστηρικτικός με τις κόρες του όσον αφορά στις σχέσεις τους, αλλά τους βοηθάει ακόμα και να γράψουν τα μηνύματα όταν θέλουν να «στείλουν» κάποιον μέσω SMS αλλά και όταν φέρνουν κάποια καινούργια σχέση στο σπίτι, ο ηθοποιός κάθεται απλά σε μια γωνία και καπνίζει το πούρο του.

«Ο μπαμπάς μου ξέρει πολύ καλά τι γίνεται με τις σχέσεις μας - σε πάρα πολλούς τομείς», αποκάλυψε τη Δευτέρα η Sistine Stallone στο podcast της Paige DeSorbo και της Hannah Berner «Giggly Squad», προσθέτοντας «Μάλιστα γράφει τα περισσότερα από τα κείμενα όταν στέλνουμε SMS χωρισμού»

Η αδερφή της Sistine, Sophia Stallone που ήταν επίσης καλεσμένη, είπε: «Συνιστώ ανεπιφύλακτα στα κορίτσια όταν θέλουν να στείλουν ένα SMS χωρισμού, να πηγαίνουν στον μπαμπά τους και να τον βάζουν να γράφει το κείμενο, επειδή οι άντρες γνωρίζουν τους άντρες»

{https://www.instagram.com/p/CkmCfNoObpy/?hl=el}

«Και ποτέ δεν θυμώνουν που είμαι ειλικρινής», είπε η Sistine για τις αντιδράσεις των πρώην τους στα μηνύματα.

Ωστόσο, ο Sylvester μπορεί επίσης να γίνει «πολύ αδιάφορος», σύμφωνα με την 24χρονη.

«Μερικές φορές λέμε “Α, αυτός είναι ένα καλός τύπος. Θα τον φέρουμε σπίτι”. Και ο μπαμπάς μας είναι πάντα αδιάφορος», είπε η Sistine. «Στέκεται σε μια γωνία και δεν λέει τίποτα... απλά για να δημιουργήσει οικειότητα».

Η 26χρονη Sophia αστειεύτηκε ότι ο μπαμπάς της, «πάντα ... ανάβει ένα πούρο» για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του.

«Τον ρώτησα,"Γιατί το κάνεις αυτό;". Και μου απάντησε, "Μπορώ να πω μέσα στα πρώτα τέσσερα λεπτά από τη συνάντηση με ένα αγόρι αν, θα διαρκέσει ή όχι. Kαι έτσι δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου”», είπε η Sistine. «Και έχει δίκιο κάθε φορά».

{https://www.instagram.com/p/Crt3-v2x6Mh/}

Οι καλεσμένες του podcast, που είναι και οι δύο single, συμφώνησαν ότι ο πατέρας τους αντιμετωπίζει πιο εύκολα τη μικρότερη αδερφή τους, την Scarlet Stallone.

«Του αρέσουν μόνο οι φίλοι της αδερφής μου, της Scarlet», είπε η Sophia στους ακροατές του podcast, για την 20χρονη που αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον αθλητή-φοιτητή του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, Louis Masquelier-Page.

Ο Sylvester μοιράζεται τις τρεις κόρες του με τη σύζυγό του, Jennifer Flavin. Έκανε επίσης με την πρώτη του σύζυγο, Sasha Czack, δύο γιους, τον Sage, ο οποίος πέθανε από στεφανιαία νόσο το 2012 σε ηλικία 36 ετών, και τον Seargeoh που είναι 44 χρονών.

H 54χρονη Flavin υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό τον Αύγουστο του 2022, αλλά το ζευγάρι έχει πλέον συμφιλιωθεί.

Στη συνέχεια, ο Sylvester, το πρώην μοντέλο και τα παιδιά τους έκαναν ένα ριάλιτι με τίτλο «The Family Stallone», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 17 Μαΐου στο Paramount+.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 13:58