Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου

24.08.2022
Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου
Η επί 25 χρόνια σύζυγος του ηθοποιού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου

Ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου. Η Flavin φέρεται να υπέβαλε αίτηση "για διάλυση του γάμου" από τον 76χρονο ηθοποιό σε δικαστήριο στην κομητεία Palm Beach της Florida.

Gerard Pique: Τα φιλιά με 23χρονη λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό με τη Shakira

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, αν και η σχέση τους ξεκίνησε αρχικά το 1988 σε ένα εστιατόριο στο Beverly Hill της California. Μαζί έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 20χρονη Scarlet, την 24χρονη Sistine, και την 25χρονη Sophia. Ο Stallone είναι επίσης πατέρας του Seargeoh, από τον προηγούμενο γάμο του με τη Sasha Czack.

Σε μια δήλωση στο PEOPLE, ο Stallone είπε: "Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα."

Η είδηση ​​του χωρισμού του ζευγαριού έρχεται τρεις μήνες αφότου γιόρτασαν την 25η επέτειο του γάμου τους, σηματοδοτώντας την περίσταση-ορόσημο με αντίστοιχα αφιερώματα στο Instagram μεταξύ τους. "Ευτυχισμένη 25η επέτειο στην καταπληκτική σύζυγό μου", έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης. "Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουν τι σημαίνει αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα για τη ζωή μας και εύχομαι μόνο να γίνουν άλλα 25! Ευχαριστώ γλυκιά μου!"

Η Flavin έγραψε μαζί με τη δική της συλλογή στιγμιότυπων, "Χαρούμενη 25η επέτειο γάμου σε εμάς! 🥰❤️❤️❤️ Σας ευχαριστώ που με κάνεις πάντα να γελάω, να αγαπώ και να προστατεύεις την όμορφη οικογένειά μας! Ο γάμος μας βελτιώνεται κάθε χρόνο! Ανυπομονώ να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί! 🥰❤️❤️❤️". Η ανάρτηση της Flavin έχει διαγραφεί από τότε.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 14:00