Η Hilary Clinton έχασε ένα κουίζ νομικών γνώσεων από την Kim Kardashian

24.08.2022
Η Hilary Clinton έχασε ένα κουίζ νομικών γνώσεων από την Kim Kardashian
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών διαγωνίστηκε με τη reality star και μαθητευόμενη νομικό ως μέρος της νέας της σειράς ντοκιμαντέρ "Gutsy"

Τα οκτώ επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ "Gutsy" της Hilary και της Chelsea Clinton, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 9 Σεπτεμβρίου, είναι γεμάτα με ανατρεπτικές σκηνές που γιορτάζουν γενναίες και τολμηρές γυναίκες.

Ίσως η πιο απίστευτη σκηνή, είναι όταν η πρώην υπουργός Εξωτερικών, που ήταν δικηγόρος και συνεργάτης δικηγορικού γραφείου πριν γίνει πρώτη κυρία, διαγωνίστηκε εναντίον της φοιτήτριας νομικής Kim Kardashian, σε έναν διαγωνισμό νομικών γνώσεων. "Νομίζω ότι η Kim έχει ένα άδικο πλεονέκτημα", λέει η Hilary. Η Chelsea τότε σχολιάζει: "Η Kim έχει σπουδάσει πιο πρόσφατα από εσένα."

Η Nicole Kidman φλεξάρει τα απίθανα "ποντίκια" της, αλλά και ένα μικρό θεματάκι που έχει στη μύτη της

Μετά από έναν γύρο ερωτήσεων σχετικά με τη χρήση θανατηφόρας βίας, τη διαφορά μεταξύ εκβιασμού και ληστείας και όταν ο ισχυρισμός αυτοάμυνας είναι επιτρεπτός, η Kim κέρδισε τη Hilary με 11-4. "Ω, ήταν σπαρακτικό!" είπε η Hilary σε μια πρόσφατη συνέντευξη. Από την πλευρά της, η Kardashian παραδέχεται στο επεισόδιο ότι, μετά το πρώτο έτος των νομικών σπουδών της μέσω μιας μαθητείας σε μια δικηγορική εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο, η επιτυχία σε αυτό που ονομάζεται εξέταση "baby bar" - στην τρίτη της προσπάθεια - ήταν δύσκολη. "Τα παιδιά μου ήταν εκεί κάθε φορά που άνοιγα τα αποτελέσματά μου, και έτσι με έβλεπαν να κλαίω. Και την τελευταία φορά, με είδαν να κλαίω τα καλύτερα δάκρυα ευτυχίας".

"Δεν της πήραμε συνέντευξη για τη μόδα... τις πολλές εμπορικές της γραμμές... την προσωπική της ζωή. Πήραμε συνέντευξη για το τι έκανε για να βοηθήσει τους ανθρώπους που ήταν άδικα φυλακισμένοι, για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Έχει μεγάλη επίγνωση του εαυτού της ότι η φήμη της μπορεί να κάνει τη διαφορά θετικά και πού μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με κίνησε πραγματικά το πόσο καλά τα πήγε. Ήθελα να ρίξω τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, όχι ότι το χρειάζεται, αλλά δούλεψε πολύ σκληρά για να το πετύχει", είπε η Hilary.