Vanessa Bryant: Η δικαίωση για τη χήρα του Kobe ήρθε ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του μαζί με 16 εκατομμύρια δολάρια

25.08.2022
Vanessa Bryant: Η δικαίωση για τη χήρα του Kobe ήρθε ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του μαζί με 16 εκατομμύρια δολάρια
Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν οριστική: Η κομητεία του Λος Άντζελες θα πρέπει να καταβάλει στη Vanessa Bryant το ποσό των $16 εκατομμυρίων ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον σύζυγο και την κόρη της -και ακόμη $15 εκατομμύρια στον Chris Chester ο οποίος έχασε, επίσης, σύζυγο και κόρη.

Στις 26 Ιανουαρίου 2020 η κοινή γνώμη πάγωσε στην είδηση ότι το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Kobe Bryant συνετρίβη στην περιοχή Calabasas στέλνοντας στον θάνατο τον ίδιο και τους υπόλοιπους 8 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και η 13χρονη κόρη του, Gigi.

Ο θρύλος του ΝΒΑ, ο "τελευταίος των πολύ μεγάλων" (εντός και εκτός γηπέδων) έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του, Vanessa και τρεις από τις τέσσερις κόρες του, καθώς η Gianna, η οποία, μάλιστα ακολουθούσε στα βήματά του, χάθηκε μαζί του!

Kobe Bryant: Η κατάσταση έχει "ξεφύγει" και η οικογένεια κάνει δημόσια έκκληση στον Τύπο

Αμέσως μετά το δυστύχημα, κυκλοφόρησαν στον Τύπο φωτογραφίες από τον τόπο της συντριβής μεταξύ των οποίων και μερικές με τα ίδια τα θύματα. 10 μέρες μετά και έχοντας υποστεί απίστευτο σοκ, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, η Vanessa Bryant κατέθεσε αγωγή ζητώντας 75 εκατομμύρια δολάρια.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η κομητεία συμφώνησε να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για την ψυχική οδύνη που προκλήθηκε στις οικογένειες που έχασαν από δύο μέλη τους στο δυστύχημα, όμως η Vanessa δεν δέχτηκε την πρόταση και έφτασε το αίτημά της μέχρι το τέλος.

Χθες, και ύστερα από 4,5 ώρες σύσκεψης, οι ένορκοι που έκριναν την υπόθεση έφτασαν στην ετυμητογορία που αναφέραμε πιο πάνω. Η Vanessa Bryant ήταν παροούσα στην αίθουσα του δικαστηρίου και έκλαιγε σιωπηλά καθώς άκουγε την απόφαση των ενόρκων.

Λίγη ώρα μετά, με μία ανάρτηση στα social media, η χήρα του θρύλου του μπάσκετ που έφυγε τόσο άδικα (και τόσο νωρίς) από τη ζωή, αφιέρωσε μια ανάρτηση σε εκείνον και την κόρη τους καθώς μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για τη δικαίωση στο όνομά τους!