Sylvester Stallone - Jennifer Flavin: Οι επίσημες δηλώσεις για το διαζύγιο ήταν ακριβώς όπως τις περιμέναμε

25.08.2022
Sylvester Stallone - Jennifer Flavin: Οι επίσημες δηλώσεις για το διαζύγιο ήταν ακριβώς όπως τις περιμέναμε
Ύστερα από 25 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin χωρίζουν, με την αίτηση διαζυγίου να κατατίθεται από εκείνη. Ιδού τι λένε -επίσημα, τουλάχιστον- οι δύο πρώην, πια, σύζυγοι.

Με μία λιτή και τυπική δήλωσή της αποκλειστικά στο People, η Jennifer Flavin επιβεβαιώνει όσα είχαν, αρχικά ακουστεί.

"Με λύπη μου ανακοινώνω ότι ύστερα από 25 χρόνια γάμου κατέθεσα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου, Sylvester Stallone. Ενώ δεν είμαστε πια παντρεμένοι, θα λατρεύω πάντα την πάνω από 30 χρόνια σχέση που μοιραστήκαμε και ξέρω καλά ότι και οι δυο παραμένουμε απόλυτα δεσμευμένοι με τις τρεις όμορφες κόρες μας", γράφει στη δήλωσή της η 54χρονη Flavin καταλήγοντας με μια παράκληση για ιδιωτικότητα προς την οικογένειά της καθώς "προχωράνε φιλικά προς τα μπρος".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Sly, ο οποίος μοιράστηκε μια πολύ σύντομη δήλωση με το CNN. "Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα προσωπικά ζητήματα φιλικά και ιδιωτικά", δήλωσε 76χρονος σταρ και έληξε την όποια άλλη συζήτηση με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ οι φωτογραφίες του μπράτσου του με το τατουάζ του αγαπημένου του σκύλου εκεί που μέχρι πρότινος υπήρχε το πρόσωπο της συζύγου του, λένε πολλά!

O Sylvester Stallone αποχαιρετά τον John Rambo με τη "βοήθεια" του Rocky Balboa και συγκινεί

Σε συνέχεια των επίσημων δηλώσεων των άμεσα ενδιαφερόμενων, έχουμε δημοσίευμα του ΤΜΖ που έχοντας πρόσβαση στην αίτηση διαζυγίου της Flavin μεταφέρει κι άλλες, πιο... ζουμερές λεπτομέρειες ως προς τον λόγο για τον οποίο εκείνη έβγαλε τη βέρα από το χέρι της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, λοιπόν, η επί 25 χρόνια κυρία Sylvester Stallone κατηγορεί τον σύζυγό της ως προς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κοινή του περιουσία, υπογραμμίζοντας ότι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της -ούτε καν την απλή γνώση της- εκείνος πήρε μεγάλα ποσά από τον οικογενειακό λογαριασμό.

Οι ισχυρισμοί της Flavin δεν έχουν πείσει πολλούς, όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Η ουσία είναι πως τα προβλήματα προϋπήρχαν της ανακοίνωσης, ακόμη και αν μόλις πριν από τρεις μήνες το ζευγάρι γιόρτασε την 25η επέτειό του (φωτό κάτω) και τώρα, ο γάμος αυτός έχει λήξει.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997, αν και η σχέση τους ξεκίνησε αρχικά το 1988 σε ένα εστιατόριο στο Beverly Hill της California. Μαζί έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 20χρονη Scarlet, την 24χρονη Sistine, και την 25χρονη Sophia. Ο Stallone είναι επίσης πατέρας του Seargeoh, από τον προηγούμενο γάμο του με τη Sasha Czack.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 14:00