Eva Mendes: Η σπάνια κίνηση της να δείξει δημόσια πόσο θαυμάζει τον σύντροφό της, Ryan Gosling

25.05.2023
Eva Mendes: Η σπάνια κίνηση της να δείξει δημόσια πόσο θαυμάζει τον σύντροφό της, Ryan Gosling
Η Mendes και ο Gosling είναι ένα από τα πιο χαμηλού προφίλ ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά όμως, η ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση αποδεικνύοντας ότι είναι η πιο φανατική θαυμάστρια του συντρόφου της. Και η ανάρτησή της μας θυμίζει ότι είναι ένα από τα πιο κουλ και αξιαγάπητα ζευγάρια που κυκλοφορούν.

Η Mendes απέτισε έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στον Gosling, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της να φοράει ένα λευκό μπλουζάκι με τον Ryan στον χαρακτήρα του Κen από την επερχόμενη ταινία του, Barbie. Έγραψε στη λεζάντα, «Έχω τόσο μεγάλο Kenergy. Γιατί και τα κορίτσια είναι, επίσης, παίκτες».

{https://www.instagram.com/p/CsRkJwzPNKt/}

Η ανάρτηση κοινοποιήθηκε στους περισσότερους από 4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram και συγκέντρωσε περισσότερα από 190 χιλιάδες likes.

Η Eva Mendes κάνει διακοπές στην Ελλάδα και γέμισε το instagram Ελλάδα

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Mendes υποστηρίζει την πολυαναμενόμενη ταινία του συντρόφου της. Το περασμένο καλοκαίρι, η ηθοποιός μίλησε σε μια συνέντευξη σχετικά με μια viral φωτογραφία που δείχνει τον Gosling ως Ken, σημειώνοντας: «Είναι μια αστεία φωτογραφία και προσπαθεί να είναι αστείος, οπότε λειτούργησε σε όλα τα επίπεδα».

{https://www.instagram.com/p/CqnXuSELtC8/}

Πρόσθεσε ότι του ζήτησε να της δώσει το εσώρουχο που φορούσε στη φωτογραφία και δήλωσε χιουμοριστικά ότι το φορούσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, στα γυρίσματα της ταινίας τους, The Place Beyond the Pines όπου υποδύθηκαν ένα ζευγάρι. Και το ειδύλλιό τους στην οθόνη μετατράπηκε γρήγορα σε πραγματικότητα καθώς το ζευγάρι εθεάθη λίγο αργότερα σε τρυφερή στιγμή στο Παρίσι.

Έγιναν γονείς με τη γέννηση της πρώτης τους κόρης Esmeralda το 2014. Δύο χρόνια αργότερα, υποδέχτηκαν το δεύτερο κοριτσάκι τους, την Amada.

Όμως, παρά το γεγονός ότι και οι δύο τους είναι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, η ιδιωτική τους ζωή συχνά κρατείται κρυφή, όπως είχε επισημάνει κάποτε η Mendes σε έναν fan στο Instagram: «Ο άντρας μου και τα παιδιά μου είναι ιδιωτική υπόθεση».

Ο Gosling μοιράστηκε πρόσφατα τις εκπληκτικές αντιδράσεις των κορών του όταν τους είπε ότι θα παίξει τον Κen στην ταινία.

Ο 42χρονος παραδέχτηκε: «Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί θέλω να παίξω τον Ken γιατί καμία τους δεν παίζει με τον Ken! Αλλά γι' αυτό πρέπει να πούμε την ιστορία του».

Eva Mendes: Η σπάνια συναισθηματική αναφορά στον σύντροφο της Ryan Gosling, με αφορμή την ταινία που τους έφερε κοντά

Ο σταρ μίλησε επίσης για τη διοχέτευση του «Kenergy» του στην προετοιμασία για τον ρόλο, εξηγώντας: «Ζούσα τη ζωή μου και το μόνο πράγμα που έκανα, ήταν να βάζω οξυζενέ στα μαλλιά μου, να ξύριζω τα πόδια μου και να κάνω rollerblade στην Venice Beach».

Η ταινία Barbie θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου με την Margot Robbie στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα συμμετέχουν επίσης και άλλοι διάσημοι σταρ όπως η τραγουδίστρια Dua Lipa, ο Will Ferrell και η America Ferrera.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.05.2023 - 20:28