Rita Wilson: Η επική απάντηση σε δημοσίευμα που τους εμπλέκει, με τον Tom Hanks, σε καβγά στις Κάννες

24.05.2023
Rita Wilson: Η επική απάντηση σε δημοσίευμα που τους εμπλέκει, με τον Tom Hanks, σε καβγά στις Κάννες
(Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Ο Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson, βρέθηκαν στις Κάννες στις 23/5 και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Asteroid City στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνος. Το ζευγα΄ρι έγινε viral για τους, τελείως, λάθος λόγους.

Γεμάτοι χαμόγελα και πιασμένοι χέρι χέρι έδωσαν το παρών στην πρεμιε΄ρα της ταινίας Asteroid City ο Tom Hanks και η Rita Wilson και πόζαραν μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας, μεταξύ των οποίων οι Scarlett Johansson, Adrien Brody, Damien Bonnard, Bryan Cranston, Hope Davis, Rupert Friend, Maya Hawke και Matt Dillon.

gettyimages-1492666314-1.jpg

(Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ένα περιστατικό που απαθανατίστηκε στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ έκανε τον γύρο του διαδικτύου μαζί με τη θεωρία πως το διάσημο ζευγάρι ενεπλάκη σε καβγά με άνθρωπο του Φεστιβάλ, με κανέναν προφανή λόγο, ωστόσο. Η ιστορία ξεκίνησε από τη Mailonline και πολύ γρήγορα αναπαράχθηκε από ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη!

Η Rita Wilson τραγούδησε Σταμάτη Κόκοτα στον Λευκό Οίκο - Η απίθανη ατάκα του Tom Hanks για τους Έλληνες

Από τα πρόσωπά τους φαινόταν πως ο Hanks και η Wilson μιλούσαν έντονα με τον άγνωστο άνθρωπο και τα σενάρια διαδέχονταν το ένα το άλλο. Αφού, λοιπόν, η αναπαραγωγή "ξέφυγε" η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, παραγωγός και τραγουδίστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και το έκανε μέσα από ένα story.

Σε αυτό βλέπουμε screen shot του δημοσιεύματος και το δεικτικό σχόλιο της σταρ. "Αυτό λέγεται 'Δεν μπορώ να σ' ακούσω. Ο κόσμος τσιρίζει. Τι είπες; Πού πρέπει να πάμε;'". Αυτό όμως δεν πουλάει! Καλή προσπάθεια. Εμείς, πάντως, περάσαμε τέλεια. Πάτε να δείτε το Asteroid City!", γράφει η Wilson και ναι, αυτό βγάζει νόημα!

rita.jpg

Τη δική του απάντηση για το περιστατικό έδωσε και ο Vincent Chapalain ο τρίτος άνθρωπος στις φωτογραφίες, ο οποίος εργάζεται ως 'red carpet manager' στις Κάννες τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Chapalain επιβαβαιώνει, στην ουσία τη Wilson, αποκαλύπτοντας ότι μετά τις πόζες στο κόκκινο χαλί το ζεύγος ρωτούσε αν θα έπρεπε να επιστρέψουν κοντά στο υπόλοιπο καστ της ταινίες και εξαιτίας του θορύβου από τους φωτογράφους και τους φανς χρειαζόταν να φωνάζουν για να ακουστου΄ν. Τόσο απλά.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 15:26