Το "My Big Fat Greek Wedding 3" έχει τρέιλερ και η Rita Wilson το κερνάει όπως τη... φέτα

12.05.2023
Το "My Big Fat Greek Wedding 3" έχει τρέιλερ και η Rita Wilson το κερνάει όπως τη... φέτα
Τα μέλη της οικογένειας Portokalos επιστρέφουν στην πατρίδα για να δεθούν με τις ρίζες τους και το... γλέντι αρχίζει ξανά. Η Rita Wilson, που είναι και παραγωγός της ταινίας, το γιορτάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Το τρίτο μέρος της δημοφιλούς κωμωδίας που υπογράφει η Nia Vardalos και γυρίστηκε στην Ελλάδα πήρε και επίσημα τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες με την κυκλοφορία του επίσημου trailer.

Η πρώτη ταινία, το αρχικό "My Big Fat Greek Wedding" προβλήθηκε το 2002 και, στην κυριολεξία, "έσπασε ταμεία". Το δεύτερο μέρος, ήρθε το 2016 και ήταν κάπως πιο χλιαρό, αλλά και πάλι, οι φανς το απόλαυσαν με το παραπάνω.

Το "My Big Fat Greek Wedding" έγινε 20 ετών και ο John Corbett αγνώριστος - Το βίντεο που μοιράστηκε η σύζυγός του, Bo Derek

Φέτος οι αγαπημένοι Portokaloses έρχονται στην Ελλάδα και το γιορτάζουν όπως πρέπει.

{https://www.instagram.com/p/CoxWgw4JH03/}

Το ταξίδι πραγματοποιείται για να τιμηθεί η τελευταία επιθυμία του πατριάρχη της οικογένειας ο οποίος και στην ταινία έχει πεθάνει. Θυμίζουμε ότι ο Michael Constantine, ο ηθοποιός που ερμήνευσε τον Gus Portokalos στις δυο πρώτες ταινίες, έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021.

Πριν πεθάνει (ως ρόλος) λοιπόν, ο Gus είχε ζητήσει από τους δικούς του να πάνε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό τους και να γνωρίσουν τους συγγενείς τους. Ένα μεγάλο reunion λοιπόν με πολλά ευτράπελα θα δούμε στους κινηματογράφους από τις 8 Σεπτεμβρίου και μετά!

Προς το παρόν, ιδού το trailer για μια πρώτη γεύση:

{https://www.youtube.com/watch?v=AAflXqZ5xs0&t=1s&ab_channel=FocusFeatures}

Εκτός από τη Nia Vardalos που είναι η δημιουργός της ιστορίας αυτής, έτσι κι αλλιώς, στο project εμπλέκεται από την αρχή και η έτερη ελληνικής καταγωγής διάσημη κυρία του Hollywood, η Rita Wilson, ως παραγωγός (και μεγαλύτερη φαν, φυσικά!).

Nia Vardalos, Rita Wilson, Tom Hanks: Το ελληνικό Πάσχα του Χόλιγουντ

"Η Nia Vardalos φέρνει την οικογένειά μας στην Ελλάδα για πρώτη φορά", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει το trailer η σύζυγος του Tom Hanks κάνοντας και μια γευστική πρόταση σε όσους γνωρίζουν (ή όχι). "Παρακολουθήστε το και μοιραστείτε το όπως θα κάνατε ένα μεγάλο μπολ με φέτα"!

{https://www.instagram.com/p/CsG-M1oLKJO/}

Μαζί με τη Nia, στην ταινία επιστρέφει και ο αγαπημένος της John Corbett, o οποίος φέτος θα έχει την "τιμητική" του στις επιστροφές καθώς θα τον δούμε και στο δεύτερο μέρος της σειράς "And Just Like That" ως Aidan στο πλευρό της αγαπημένης του Carrie Bradshaw/Sarah Jessica Parker!

{https://www.instagram.com/p/CodzwasO3fh/}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.05.2023 - 13:29