Γιορτή της μητέρας: 12 διάσημες κυρίες που φέτος γιορτάζουν για πρώτη φορά

13.05.2023
Rumer Willis και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δυο από τις μαμάδες που φέτος θα γιορτάσουν με αυτή την ιδιότητά τους για πρώτη φορά
Rumer Willis και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δυο από τις μαμάδες που φέτος θα γιορτάσουν με αυτή την ιδιότητά τους για πρώτη φορά
Την Κυριακή 14 Μαΐου γιορτάζουμε τη γιορτή της μητέρας και με την αφορμή συγκεντρώσαμε όλα τα ονόματα των κυριών που υποδέχτηκαν τους τελευταίους 12 μήνες το πρώτο τους παιδί.

Μια ξεχωριστή βαρύτητα θα έχει για τις παρακάτω κυρίες η αυριανή μέρα αφού είναι η γιορτή της μητέρας και εκείνες θα ακούσουν για πρώτη φορά το "Χρόνια Πολλά" που τους αφορά με την πιο ιερή, γλυκιά (και νέα) ιδιότητά τους!

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε την κόρη της, στην οποία θα δώσει το όνομα Ολίβια, στις 5 Δεκεμβρίου του 2022. Η ευτυχισμένη μανούλα και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής δεν έχουν κρύψει τη συγκίνησή τους για το νέο μέλος της οικογένειας και μοιράζονται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς τους.

{https://www.instagram.com/explore/locations/235628602/}

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε πρώτη φορά μητέρα στις 7 Ιανουαρίου 2023, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. "Είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα", έγραφε στη λεζάντα πλάι στις πρώτες φωτογραφίες τους που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay/}

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 γέννησε το πρώτο της παιδί και η Μαίρη Μηνά. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύντροφός της, Μιχάλης Σαράντης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας έχοντας στην αγκαλιά τους, πια, την κορούλα τους!

{https://www.instagram.com/p/Cl3LzJPIO03/}

Την ίδια μέρα γεννήθηκε και ο γιος της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι, στον οποίο θα δώσουν το όνομα Αλέξανδρος!

{https://www.instagram.com/p/CmlqrnXjO_p/}

Στις 10 Ιανουαρίου 2023 η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. "Θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!", έγραψε, μεταξύ άλλων στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CnRxLV6IwAD/}

Ιωάννα Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τις διάφορες φάσεις της εγκυμοσύνης που μοιράστηκε δίνει την πιο τρυφερή έμπνευση

Στις 3 Ιανουαρίου 2023 έγινε πρώτη φορά μητέρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της και του συζύγου της, Βλάση Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος θα πάρει το όνομα του παππού, Βασίλης, δηλαδή!

{https://www.instagram.com/p/CnzcmetISYM/}

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γιορτάζει φέτος την πρώτη γιορτή της μητέρας αφού στις αρχές του χρόνου έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της, το οποίο ονόμασε Paris και έχει γεμίσει με τη γλυκιά φατσούλα του τα social media. Η ταυτότητα του συντρόφου της, ωστόσο, παραμε΄νει άγνωστη.

{https://www.tiktok.com/@userjulia12334/video/7230206882844069146}

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο πρόσφατη μανούλα στην παρέα των εγχώριων διάσημων νεών μαμάδων καθώς γέννησε την κόρη της μόλις πριν από λίγες μέρες. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς που παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

{https://www.instagram.com/p/Cr_EKHco2ZR/}

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγινε μητέρα για πρώτη φορά αυτό τον χρόνο επίσης και χάρισε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο έναν τρισχαριτωμένο υιό!

koutsopoulos_mixalopoulou_gnwrimia.jpg

Στα του Hollywood τώρα, έχουμε επίσης μερικές διάσημες νέες μανούλες.

Η Paris Hilton έγινε πρώτη φορά μητέρα στις αρχές το χρόνου. Η κοσμική κληρονόμος και ο σύζυγός της, Carter Reum, υποδέχτηκαν τον γιο τους, στον οποίο έδωσαν το όνομα Phoenix μέσω παρένθετης μητέρας και δεν είχαν μιλήσει γι' αυτό ούτε στους γονείς τους.

{https://www.instagram.com/p/Cql3FeLOkiS/}

H Hilary Swank είχε πρόσφατα διπλή χαρά καθώς στα 48 της χρόνια έγινε πρώτη φορά μαμά και μάλιστα σε δίδυμα.

{https://www.instagram.com/p/Cq100EAuUbb/}

H Rumer Willis έγινε επίσης μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό. Η πρωτότοκη των Bruce Willis και Demi Moore έκανε τους γονείς της παππούδες στα 34 χρόνια της και δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. H δε μικρούλα; Εμάς μας φαίνεται φτυστή ο παππούς της.

{https://www.instagram.com/p/CreABL-pCn1/}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.05.2023 - 00:07