Η Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε από το μαιευτήριο μόνη - Το ανεπιτήδευτο look και οι πρώτες δηλώσεις

08.05.2023
Η Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε από το μαιευτήριο μόνη - Το ανεπιτήδευτο look και οι πρώτες δηλώσεις
(Photos: NDP Photo Agency)
Πανευτυχής, ήρεμη και χαμογελαστή η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στο σπίτι της μετά τη γέννηση της κόρης της. Στις πρώτες δηλώσεις της μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο μίλησε με τους δημοσιογάφους χωρίς τον σύζυγό της, ούτε τη μικρή, στο πλευρό της. Δεν ήταν έκπληξη, βέβαια!

Η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά στις 5 Μαΐου και μόλις πριν από λίγο πήρε τον δρόμο για το σπίτι της. Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η παρουσιάστρια στάθηκε εκεί που την περίμεναν οι δημοσιογράφοι, πόζαρε για τις απαραίτητες φωτογραφίες και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου ευχαρίστησε για τις ευχές. "Πέρα από τη φόρτιση, τη συναισθηματική και τις ορμόνες που είναι στο... Θεό, πρέπει να σας πω ότι είμαι τόσο ήρεμη κι ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι που κουβαλούσα όλον αυτό τον καιρό και που διάλεξε όλον αυτό τον χρόνο, όπως ήθελε εκείνη, για να έρθει, είναι πια στην αγκαλιά μας", είπε παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη.

maleskou_3.jpg

Συνεχίζοντας τη συζήτηση με τους δημοσιογράφους, η νέα μητέρα παραδέχτηκε ότι συγκινήθηκε πολύ ενώ δεν έκρυψε ότι δεν ήθελε και πολύ για να ξανακλάψει!

Η Ιωάννα Μαλέσκου νύφη: Οι πρώτες φωτογραφίες και ο γαμπρός στο background

"Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί", είπε η Ιωάννα Μαλέσκου συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για ένα νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχει κάνει πολύ δικό της. "Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη τώρα επιστρέφοντας στο σπίτι…", συνέχισε ενώ σε ερώτηση σχετικά με το πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος της εγκυμοσύνης, απάντησε ότι κατά τη διάρκεια της κύησης δε είχε τρομερές δυσκολίες.

"Ήταν περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται", είπε συγκεκριμένα.

maleskou-1.jpg

Αμέσως μετά, μάλιστα η Ιωάννα Μαλέσκου στάθηκε αρκετά αυστηρή (πάντα, βέβαια, με την ευγένεια που τη χαρακτηρίζει) απέναντι στην ερώτηση που της έκαναν σχετικά με το αν ήταν δύσκολος ο τοκετός ή όχι. "Καταλαβαίνω την αγωνία και την αγάπη και τη δική σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο. Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στο βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου, αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί, και έχει την αγωνία της 'πως θα γεννήσω; Μπορώ;' αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση", κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιδού οι πρώτες εικόνες από την έξοδο από το μαιευτήριο, όπου βλέπουμε μόνο την Ιωάννα Μαλέσκου. Αντίθετα με το σύνηθες που θέλει τον μπαμπά και το μωρό να συνοδεύουν τη μαμά, η παρουσιάστρια επέλεξε να αντιμετωπίσει τις κάμερες μόνη, σεβόμενη, προφανώς, την απόφαση του Κωνσταντίνου Δανιά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η νέα μανούλα,πάντως, έλαμπε, στην κυριολεξία, έχοντας επιλέξει να μη χρησιμοποιήσει ούτε ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της στο φυσικό (προφανώς) κυματιστό στυλ, γεγονός που την έκανε, πραγματικά, ακόμη πιο όμορφη!

{https://www.youtube.com/watch?v=WbQyEDNj668&ab_channel=TlifeVideo}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.05.2023 - 10:36