Η Εύη Βατίδου παρουσίασε επίσημα τον νέο της σύντροφο - "Εύχομαι να είναι ο ιδανικός", λέει ο Αλέξης Κούγιας

08.05.2023
Η Εύη Βατίδου παρουσίασε επίσημα τον νέο της σύντροφο - "Εύχομαι να είναι ο ιδανικός", λέει ο Αλέξης Κούγιας
Ερωτευμένη ξανά είναι η Εύη Βατίδου και δεν το κρύβει πια. Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της τι έχει να πει γι' αυτό;

"Η πρώην σύζυγός μου είναι αξιόλογο κορίτσι", είπε ο Αλέξης Κούγιας συμπληρώνοντας ότι "έχει αδικήσει τον εαυτό της". Ο γνωστός ποινικολόγος ρωτήθηκε σχετικά με την αποκάλυψη για τη νέα σχέση της Εύης Βατίδου και εκείνος απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Από το 2001 μέχρι το 2007 ήταν παντρε΄μενοι ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον 20χρονο Χρήστο και τη 18χρονη Μάιρα. Οι σχέσεις των πρώην συζύγων ε΄χουν περάσει από διάφορα στάδια, αλλά, φιλικές δεν τις λες! Ο τρόπος με τον οποίο εκείνος απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη νέα σχέση εκείνης μπορεί να έχουν πολλές "αναγνώσεις", όμως εμείς θα τις παραθέσουμε, απλά, ως "facts" και η κρίση ας είναι του καθενός!

Χρήστος Κούγιας: "Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ"

Πριν από λίγες μέρες η Εύη Βατίδου μοιράστηκε για πρώτη φορά μια κοινή της φωτογραφία με τον εδώ και λίγους μήνες σύντροφό της, Ηλία Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι μοντέλο στο επάγγελμα και 12 χρόνια νεότερός της.

"Μερικές φορές, οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία!", έγραψε στη λεζάντα η Εύη Βατίδου ενώ συμπλήρωσε (στα αγγλικά) ότι "υπάρχουν σοβαροι΄ λόγοι για τους οποίους κάποιος νιώθει πα΄ντα 20 χρόνια νεότερος από την ηλικία του".

{https://www.instagram.com/p/Cr0LL8_svGF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fad24098-483d-45f0-b4b7-2ef8cac2bcb4}

Τη Δευτέρα το πρωί, λοιπόν, στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκ ε΄να βίντεο όπου δημοσιογράφος ζήτησε ένα σχόλιο σχετικά, από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος αφού εξήγησε πως δεν είχε δει την φωτογραφία, χαρακτήρισε τα νέα "εξαιρετική εξέλιξη", συμπληρώνοντας "Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη τ"ης. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Εύχομαι να είναι ο ιδανικός"

Όσο για το αν είναι γυμνασμένος ή όμορφος, ο Αλέξης Κούγιας έχει τη θεωρία του και τη μοιράστηκε, ίσως με μια μικρή αιχμούλα; "Για τον άνδρα δεν έχει σημασία το πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος. Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας, να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει να φέρει το φγητό στο σπίτι".

Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος και υποψήφιος με το κόμμα "Πατρίδα" στις επικείμενες εκλογές υποστήριξε πως η πρώην σύζυγός του έχει αδικήσει τον εαυτό της. "Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα", συμπλήρωσε, ενώ όταν στη συζήτηση έπεσε το ενδεχόμενο ενός γάμου ήταν κατηγορηματικός: "Αυτό είναι οι ευχές μας και δεν είναι μόνο δικές μου ευχές, είναι και των παιδιών μας. Είναι αξιόλογο κορίτσι, έχει αδικήσει τον εαυτό της", επανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας στο τέλος.

Η Μάιρα Κούγια θα γίνει δικηγόρος σαν τον πατέρα της και η μητέρα της, Εύη Βατίδου, κάτι έχει να πει γι' αυτό

Ιδού και το απόσπασμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=tUh034Gzob0&ab_channel=TlifeVideo}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.05.2023 - 14:56