Χρήστος Κούγιας: "Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ"

23.02.2021
Χρήστος Κούγιας: "Θα ήθελα να τονίσω ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ"
Στις απειλές που δέχονται οικογενειακώς λόγω του ότι ο πατέρας του αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε δημόσια ο γιος του Αλέξη Κούγια.

Έξαλλος ο γιος του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου καθώς, όπως εξήγησε μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, από τη στιγμή που ο πατέρας του μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη στο κεντρικό δελτίου του Mega χθες το βράδυ, ο ίδιος και η μικρότερη αδελφή του, Μάιρα, δέχονται βαριές απειλές, που όμως, όπως τόνισε ξεκάθαρα, δεν τους αγγίζουν στο παραμικρό!

Στην ανάρτησή του ο Χρήστος Κούγιας, πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, για την ιστορία, αφενός υπερασπίζεται με πάθος τον πατέρα του, χαρακτηρίζοντάς τον ως το καλύτερο και πιο επιτυχημένο δικηγόρο στην Ελλάδα αλλά και τον μεγαλύτερο μάγκα, αφετέρου διαβεβαιώνει ότι κανείς από την οικογένειά του δεν φοβάται. Αντίθετα, τονίζει ότι "δεν βλέπουν κανέναν μπροστά τους".

Ιδού τα όσα γράφει η Χρήστος Κούγιας στην ανάρτησή του και στη συνέχεια η ανάρτηση αυτή καθαυτή:

Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου απο τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.
Θα ήθελα να τονισώ ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Έλλαδα - που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.
Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατα συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικιγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.
Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας.

Όσο για το τι ειπώθηκε στο δελτίο του Mega χθες βράδυ; Σε συνέχεια της ανακοίνωσής του ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, του "μεγαλύτερου σκηνοθέτη στην Ελλάδα", όπως τον αποκάλεσε, μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας επισήμανε ότι κατά την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ "είδε έναν δυστυχισμένο και συγκλονισμένο άνθρωπο", που δηλώνει "απολύτως αθώος για όλα" και αποκάλυψε ότι "η μεγαλύτερη στεναχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν".

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει πειστεί για την αθωότητα του σκηνοθέτη, όμως μοιράστηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης χαρακτήρισε "αναξιόπιστη" τη γυναίκα της οποίας η κατάθεση, στην ουσία, οδήγησε στη σύλληψή του και υπογράμμισε ότι θα μελετήσει τη δικογραφία και θα συναντηθεί εκ νέου με τον πελάτη του, ενώ τόνισε ότι θα τον υπερασπιστεί μόνο αν πειστεί εντελώς για την αθωότητά του.