Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνιση έκπληξη του Νίκου Παναγιωτίδη των Antique [video]

23.02.2021
Έλενα Παπαρίζου: Η εμφάνιση έκπληξη του Νίκου Παναγιωτίδη των Antique [video]
Καλεσμένη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν χθες [22/2/2021] βράδυ η δημοφιλής τραγουδίστρια και μοιράστηκε πολλά κομμάτια από τη ζωή της με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον κόσμο όλο!

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ που μας χάρισε μοναδικές στιγμές, ως έθνος, όταν το 2005 κέρδισε για λογαριασμό της Ελλάδας τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Θυμίζουμε, βέβαια, ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Έλενα μας εκπροσωπούσε σε αυτό τον διαγωνισμό. Η πρώτη ήταν τέσσερα χρόνια νωρίτερα, το 2001, μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη, το έτερόν της ήμισυ, τότε, ως Antique...

Οι δυο τους, οι οποίοι, για την ιστορία μεγάλωσαν μαζί στη Σουηδία, όπου και εκείνος ζει ακόμη και σήμερα, διατηρούν μια πολύ στενή σχέση, η οποία φάνηκε και χθες, όταν ο Νίκος έκανε έκπληξη στην Έλενα στο πλαίσιο της εκπομπής.

Οι δυο τους θυμήθηκαν τα "παλιά" με πολλή αγάπη και νοσταλγία ενώ αποκάλυψαν ότι ετοιμάζουν "κάτι" για το μέλλον!

Ιδού το στιγμιότυπο:

Στο πλαίσιο της συζήτησής της με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Έλενα Παπαρίζου μίλησε και για άλλα πολλά, μεταξύ των οποίων, φυσικά, και το φλέγον ζήτημα των ημερών, για το οποίο πήρε θέση, αλλά αποκάλυψε κιόλας κάτι που της στοίχισε ιδιαίτερα, σε πολύ τρυφερή ηλικία.

«Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού και στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Σκέψου ότι ξεκίνησα 17 χρονών, σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και επάγγελμα. Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα ότι οι άντρες γύρω μου με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο στο να αναστείλουν κάοιον επίδοξο κακοποιητή. Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλάνε αυτές τις μέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν γι’ αυτά τα θέματα.

Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, μοιάζει ακόμα σκοτάδι. Θυμάμαι στο σχολείο στη Σουηδία, την καλύτερή μου φίλη, ετών 13, μεγαλύτερή μου τότε, που την βίασαν. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε. Αυτά είναι συγκλονιστικά πράγματα…»