Η Μάιρα Κούγια θα γίνει δικηγόρος σαν τον πατέρα της και η μητέρα της, Εύη Βατίδου, κάτι έχει να πει γι' αυτό

14.11.2022
Η Μάιρα Κούγια θα γίνει δικηγόρος σαν τον πατέρα της και η μητέρα της, Εύη Βατίδου, κάτι έχει να πει γι' αυτό
Μια κοινή εμφάνιση έκαναν η Εύη Βατίδου και η κόρη της, Μάιρα Κούγια στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του AXDW και με την αφορμή έγιναν γνωστά τα επαγγελματικά σχέδια της 18χρονης καλλονής.

Μαμά και κόρη περνούν αρκετό χρόνο μαζί και η κάμερα τις έχει απαθανατίσει τόσο κάνοντας ποδηλατάδα, όσο και τα πρώτα τους μπάνια φέτος το καλοκαίρι. Αυτη τη φορά η νεαρή κοπέλα συνόδευσε τη μητέρα της σε ένα fashion show και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν αν η ίδια ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της στο modeling.

Την απάντηση έδωσε η ίδια η Εύη Βατίδου λέγοντας ότι η κόρη της, που πρόκειται να συμπληρώσει σύντομα τα 18 χρόνια ζωής, έχει δηλώσει ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της. Δικηγόρος θα γίνει η Μάιρα, ακολουθώντας την παράδοση του Αλέξη Κούγια, όπως εξάλλου κάνει ήδη και ο μεγάλος της αδελφός, Χρήστος.

"Της το έχω προτείνει εδώ και πολλά χρόνια, την έχω πάει και στο Παρίσι, παντού την έχω πάει, την έχουν ζητήσει και πρακτορεία στο εξωτερικό, αλλά εκείνη δεν ενδιαφέρεται. Με ύψος 1,80 κα θέλει να γίνει δικηγόρος", λέει με πόνο καρδιάς η Εύη Βατίδου, τονίζοντας όμως ότι η απόφαση της κόρης της δεν έχει να κάνει με επιρροή από τον πατέρα της, Αλέξη Κούγια. "Είναι κάτι που θέλει πάρα πολύ η ίδια", είπε η Εύη Βατίδου, αφήνοντας, ωστόσο το ενδεχόμενο να αλλάξει κάποια στιγμή γνώμη η Μάιρα. Θα δείξει.