Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια επέστρεψε και απαντάει με ανακοίνωση του δικηγόρου της

14.11.2022
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια επέστρεψε και απαντάει με ανακοίνωση του δικηγόρου της
«Καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια...»

Την απάντηση της σε όλους όσους την κατηγορούν τις τελευταίες ημέρες μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να δώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του δικήγόρου της. Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μήτσαινας εξέδωσε ανακοίνωση για την πελάτισσα του με την οποία η ίδια πήρε θέση για όσα έχουν ειπωθεί για εκείνη και την συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν.

Στην ανακοίνωση που έβγαλε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρει διά του δικηγόρου της πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όποιου συνεχίσει να χρησιμοποιεί το όνομά της, προκειμένου να την συκοφαντίσει.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Ανδρέας X. Μήτσαινας».