Justin Theroux: Πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston στις αποκαλύψεις της για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

14.11.2022
Justin Theroux: Πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston στις αποκαλύψεις της για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

Η Jennifer Aniston δεν θέλει πια να κρύβει τα μυστικά της. Σε συνέντευξη της στο Allure, η σταρ των Friends και icon της δεκαετίας του '90 μίλησε για την επιθυμία και τον αγώνα της να μείνει έγκυος όταν βρισκόταν στα τέλη της δεκαετίας των 30 και 40 της. «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα», είπε η 53χρονη σταρ. «Είχα περάσει πολύ δύσκολα προβλήματα, και αν δεν τα είχα περάσει, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτή που έπρεπε να είμαι. Γι' αυτό έχω τόση ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα κακά πράγματα. Διαφορετικά, θα είχα κολλήσει σε αυτό το άτομο που θα ήταν τόσο φοβισμένο, τόσο νευρικό, τόσο αβέβαιο για το ποιο ήταν».

Jennifer Aniston: Το κούρεμα της Rachel ήταν εφιάλτης

Η Aniston αποκάλυψε ότι για να μείνει έγκυος δοκίμασε ιατρικές επιλογές όπως την εξωσωματική γονιμοποίηση και πνευματικές θεραπείες όπως κινέζικα τσάγια. «Έκανα τα πάντα για αυτό. Θα έδινα οτιδήποτε αν κάποιος μου έλεγε “Κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου.” Απλώς τότε δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει».

Στο μεταξύ, η Aniston δεν ανέφερε άμεσα κανέναν από τους πρώην συζύγους της όταν μιλούσε για το ταξίδι της γονιμότητας, αλλά ο Justin Theroux έδειξε την υποστήριξή του στα σχόλια της ανάρτησής της στο Instagram. Ο Theroux, με τον οποίο η Aniston έχει διατηρήσει καλές σχέσεις μετά το διαζύγιό τους το 2017, σχολίασε με ένα emoji με γροθιά και ένα emoji με καρδιά. Ο πρώτος της σύζυγος Brad Pitt δεν έχει κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο στο προφίλ της.

Για την Aniston, το πιο βάναυσο κομμάτι ήταν η κάλυψη της προσωπικής της ζωής από τα μέσα ενημέρωσης. Τα ταμπλόιντ έκαναν συχνά υποθέσεις ότι ήταν «εγωίστρια» και ισχυρίζονταν ότι ήταν πολύ συγκεντρωμένη στην καριέρα της.

Jennifer Aniston: Έτσι ήταν το 1993 στην πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση [video]

Η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης την ενόχλησε τόσο πολύ που έγραψε ένα άρθρο για τη Huffington Post το 2016 στο οποίο έγραψε με έμφαση: «Για την ιστορία, δεν είμαι έγκυος. Έχω κουραστεί». Μιλώντας στο Allure, θυμήθηκε τι την οδήγησε σε εκείνη την επιλογή. «Είχα απογοητευτεί τόσο πολύ. Ένιωθα σαν να έπρεπε να γράψω αυτό το κείμενο γιατί είναι τόσο εξοργιστικό και δεν είμαι υπεράνθρωπος σε σημείο που δεν μπορώ να το αφήσω να διεισδύσει μέσα μου και να πονέσει».

Νικολέτα Μακρή