Κim Kardashian: Ποιος έκανε την παρέμβαση για να της παραχωρηθεί το φόρεμα της Marilyn μετά την πρώτη άρνηση

14.11.2022
Κim Kardashian: Ποιος έκανε την παρέμβαση για να της παραχωρηθεί το φόρεμα της Marilyn μετά την πρώτη άρνηση
Κανείς δεν κοπιάζει σκληρότερα από την αρχηγό της οικογένειας Kardashian-Jenner για να διατηρήσει τα διάσημα παιδιά της στην επικαιρότητα. Όπως το κρυφό τατουάζ στην πλάτη της Kris Jenner, μπορεί να μη βλέπεις πάντα τη μαμά κουκουβάγια στο πώς κινεί τα νήματα, αλλά να είσαι βέβαιη ότι τους ελέγχει όλους κρυφά για να υποστηρίξει την οικογένεια της.

Στην προκειμένη περίπτωση: Η Kris είναι, στην πραγματικότητα, υπεύθυνη για τη διαβόητη επιλογή της Kim να φορέσει το φόρεμα της Marilyn Monroe.

Στη 2η σεζόν του νέου reality των Kardashians στο Hulu, και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 8, η Kim αποκάλυψε ότι η προσπάθειά της να φορέσει το περίφημο φόρεμα της Monroe ήταν άκαρπη μέχρι που παρενέβη η μαμά της. Σύμφωνα με την Kim, η δική της πρόταση στο μουσείο «Ripley’s Believe Ir or Not!» που είναι ο κάτοχος του φορέματος, δεν λειτούργησε. «Δεν θα με άφηναν να φορέσω αυτό το φόρεμα», εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας εξομολογητικής ομιλίας. «Δεν θα με άφηναν καν να το δοκιμάσω - μέχρι που τηλεφώνησε η Kris Jenner».

Met Gala 2022: Η Kim Kardashian με το φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν τραγούδισε Happy Birthday στον JF Kennedy - Για λίγο, όμως

Η Kim συνέχισε εξηγώντας ότι παρακάλεσε τη μητέρα της να κάνει τα μαγικά της στους υπευθύνους του Ripley, λέγοντας της: «Σε παρακαλώ, μαμά, αν το κάνεις αυτό θα σε παντρευτώ». Όπως λοιπόν κάθε γονέας που θέλει να δει τα παιδιά του χαρούμενα, η Kris ένιωσε τη υπόχρεωση να κάνει το τηλεφώνημα.

Η Kim Kardashian φόρεσε και άλλο φόρεμα της Marilyn Monroe στη βραδιά του Met Gala - Το είδες;

Ακόμα και να δεις το συγκεκριμένο επεισόδιο του The Kardashians δεν θα ακούσεις την Kris να αποκαλύπτει πώς ακριβώς κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους στο Ripley's. H Kris δεν το είπε πουθενά, κράτησε τα χείλη της κλειστά εκτός από ένα σοφό γρίφο που, ειλικρινά, θα μπορούσε να εφαρμοστεί πολύ στην ζωή γενικότερα, όχι απλώς για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σε ανεκτίμητες τουαλέτες όπως αυτή της Marilyn. Όπως είπε η Kris, «αν κάποιος πει όχι, ξέρεις τι λεω: Μιλάς με το λάθος άτομο».

Νικολέτα Μακρή