Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της (φωτογραφία)

13.11.2022
Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της (φωτογραφία)
Η τραγουδίστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία γελάει με φουσκωμένη κοιλίτσα, έχοντας δίπλα της τον αγαπημένο της

Μετά από έντονες φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί, η Ελένη Φουρέιρα το επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία είναι ξαπλωμένη, έχει φουσκωμένη κοιλίτσα και γελάει δίπλα στον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της Ada γιορτάζουν σήμερα μια σημαντική επέτειο - Η συγκινητική ανάρτηση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες»

Ανάμεσα στα δεκάδες σχόλια που της εύχονται τα καλύτερα, βρίσκονται και επώνυμοι όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Κόνυ Μεταξά, η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αθηνά Οικονομάκου.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, ενώ έχουν περάσει μεγάλο διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο, λόγω των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω "Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο". Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος», είχε πει σε παλιά της συνέντευξη.