Ήξερες ότι η Alicia Keys είχε τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας;

13.11.2022
Ήξερες ότι η Alicia Keys είχε τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας;
Κι όμως, η παγκοσμίου φήμης ντίβα της soul είχε τρέξει στον αγώνα δρόμου της Αθήνας, χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτή από τον κόσμο

Μετά τους περιοσμούς λόγω πανδημίας, ο Μαραθώνιος της Αθήνας επέστρεψε για 38η φορά, με χιλιάδες κόσμου να παίρνει μέρος. Γνώριζες όμως ότι τον Νοέμβριο του 2006, μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες παγκοσμίως πήρε μέρος στον Μαραθώνιο, και μάλιστα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον κόσμο;

Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο έλεγε ότι ψάχνει σύντροφο αλλά έχει κορίτσι εδώ και έναν χρόνο -και είναι μία κούκλα!

Η εν λόγω τραγουδίστρια είναι η Alicia Keys, η οποία αποφάσισε να πάρει μέρος στον Μαραθώνιο μια περίοδο κατά την οποία έκανε εντατική γυμναστική, καθώς προετοιμαζόταν για την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία "Smokin' Aces", στην οποία υποδύθηκε την επαγγελματία δολοφόνο Georgia Sykes. Έτσι λοιπόν, όπως αποκαλύπτει το βιβλίο που έγραψε για την τραγουδίστρια η Leanne K. Currie-McGhee, αποφάσισε να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα για να τρέξει στον αγώνα δρόμου.

Bella Hadid: Νέες της φωτογραφίες έχουν ανησυχήσει τους fans της για την υγεία της

Εκείνη την περίοδο η Keys άρχισε να αισθάνεται ότι "πνιγόταν" από την επιτυχία της. "Δεν μπορούσα πια να ακούσω ούτε τις σκέψεις μου μέσα στο πανδαιμόνιο", αναφέρει στην αυτοβιογραφία της "More Myself: A Journey". Παρόλα αυτά, ταξίδεψε μόνη της στην Αίγυπτο και συνδύασε το ταξίδι της με τον Μαραθώνιο, προσπαθώντας να μη γίνει αντιληπτή από το κοινό.

"Πέταξα στην Αθήνα, έδεσα τα κορδόνια στα αθλητικά μου και πήρα θέση στη γραμμή εκκίνησης", αναφέρει η Keys στην αυτοβιογραφία της. Στη μέση της διαδρομής Μαραθώνας-Καλλιμάρμαρο, η τραγουδίστρια ένιωσε ότι οι δυνάμεις της άρχισαν να εξαντλούνται. "Έλεγα από μέσα μου 'φτάσε απλά στο επόμενο φανάρι'. Μετά από περίπου 5 ώρες, έφτασα επιτέλους στο τέρμα, έκρυψα το πρόσωπό μου στις παλάμες μου κι έκλαψα, τόσο από αγαλλίαση, όσο και από εξάντληση".