Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Απίθανες οι οικογενειακές φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης τους

07.05.2023
Άκης Πετρετζίκης - Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Απίθανες οι οικογενειακές φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης τους
Άκης, Κωνσταντίνα, Αχιλλέας και Ακυλίνα: Μια ευτυχισμένη οικογένεια με ασορτί ντυσίματα σε γλυκύτατες πόζες χαράς.

Την είδηση για τη βάπτιση της κόρης του την έκανε γνωστή ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης χθες μέσα από αναρτη΄σεις στα social media. Όπως έκανε και για τον γάμο του και τη βάπτιση του γιου του πριν από δυο χρόνια ο δημοφιλής σεφ έκανε τα πάντα ιδιωτικά και μυστικά και μοίρασε ο ίδιος, μετά, τις εικόνες που επέλεξε. Και ήταν όλες μία και μια.

Η μικρούλα, που γεννη΄θηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πήρε το όνομα Ακυλίνα και σήμερα ο Άκης εξήγησε (κατά κάποιον τρόπο) το σκεπτικό πίσω από την επιλογή αυτού του ονόματος (εκτός από την εκδοχή περί ίδιων αρχικών που δώσαμε εμείς χθες).

"27 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας... Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να ειναι υγιής και καλότυχη! #❤️", γράφει η λεζάντα πλάι από τις 10 φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Άκης και συμπλήρωσε πως "για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός.😎 👊".

Ιδού οι απίθανες λήψεις με την τετραμελή οικογένεια και τον νονό της μικρής, ενώ εμείς θα σταθούμε (εκτός των άλλων) και στο ασορτί ντύσιμο μπαμπά και υιού!

Ιδού οι 3 Α. Π. λοιπόν και η μαμά Κωνσταντίνα.

akis-petretzikis-vaptisi-koris-2.jpg

akis-petretzikis-vaptisi-koris-9.jpgakis-petretzikis-vaptisi-koris-10.jpgakis-petretzikis-vaptisi-koris-3.jpgakis-petretzikis-vaptisi-koris-5.jpgakis-petretzikis-vaptisi-koris-6.jpg

akis-petretzikis-vaptisi-koris-8.jpgakis-petretzikis-vaptisi-koris-4.jpg

akis-petretzikis-vaptisi-koris-1.jpg

Όταν είχε έρθει η μικρή στη ζωη΄ τους, ο Άκης είχε παραδεχτεί πως «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί», ενώ συμπλήρωσε, «Την έχουμε "ακούσει" λίγο». «Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο… Η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο", έλεγε τότε. Τώρα, σίγουρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.05.2023 - 19:54