Πάνος Ιωαννίδης: Ο γιος του είχε γενέθλια και είδαμε πώς τα γιόρτασε

07.05.2023
Πάνος Ιωαννίδης: Ο γιος του είχε γενέθλια και είδαμε πώς τα γιόρτασε
Ενός έτους έγινε ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και ο πατέρας του μοιράστηκε δυο εικόνες από το πάρτι του.

Φαίνεται ότι εκτός από τα βαφτίσια της κόρης του Άκη Πετρετζίκη είχαμε ακόμη έναν σεφ που κάτι γιόρτασε για το παιδί του αυτές τις μέρες. Ο λόγος για τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος σα χθες, πριν από έναν χρόνο έγινε πατέρας.

Ο γιος του δημοφιλούς κριτή του MasterChef έγινε ενός έτους κι εκείνος του αφιέρωσε μια ανα΄ρτηση. "Μπαμπάς για τον πρώτο χρόνο και για πάντα !!!", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει τις δύο εικόνες ο Πάνος Ιωαννίδης και οι ευχές έφτασαν με αγάπη.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο διάσημος "χαζομπαμπάς" βλέπουμε τον ίδιο να κρατά ένα δίσκο με μπεργκεράκια που, προφανώς, κέρασε το πάρτι του υιού αλλά και την τούρτα που έφτιαξε για τον κανακάρη του με το ονομά του (Κωνσταντίνος) και το νούμερο 1 στο κεράκι.

snapinsta.app_344866535_757585126065518_2704242611286931079_n_1080.jpg

{https://www.instagram.com/p/Cr6eJt6tbPi/}

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας μέσα σε πλήρη μυστικότητα και μέσα σε αυτή συνεχίζει να διατηρεί και τη σχέση του με τη σύντροφό του, δικηγόρο Τζο Κουτρουμάνου.

Ο γνωστός σεφ δεν έχει κρύψει τη συγκίνησή του για την πατρότητα. Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, είχε πει σχετικά: "Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνει. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα, δεν είναι ένα πιάτο!"

MasterChef: Πρεμιέρα με τον γιο του Πάνου Ιωαννίδη και, τελικά, ναι... όλοι οι κριτές "έριξαν" τα παιδιά τους στο παιχνίδι