Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά πρώτη φορά για το παιδί και τη σύντροφό του

10.05.2022
Ο Πάνος Ιωαννίδης μιλά πρώτη φορά για το παιδί και τη σύντροφό του
Σαν βόμβα έσκασε χθες το βράδυ η είδηση ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας καθώς, ευρέως, δεν ήταν καν γνωστό ότι βρισκόταν σε σχέση! Σήμερα το πρωί ο δημοφιλής σεφ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή Breakfast @Star

Μόλις που είχαμε μάθε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόκειται να γίνει πατέρας, μόλις που ο Πάνος Ιωαννίδης είχε μαρτυρήσει το φύλο του μωρού που περιμένουν με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου και "έσκασε", άλλο, μεγαλύτερο μυστικό, καθώς ο ίδιος είχε ήδη υποδεχτεί το δικό του παιδάκι, ένα αγοράκι, πολύ πρόσφατα.

Η είδηση κυκλοφόρησε χθες (9/5/2022) και σήμερα ο πανευτυχής πατέρας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Breakfast @Star και, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η πατρότητα είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. "Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα", είπε συγκεκριμένα.

Στην ερώτηση πώς ένιωσε όταν κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του πρώτη φορά απάντησε "ολοκληρωμένος" ενώ για τη μανούλα του μωρού είπε ότι "είναι μια χαρά" και ότι "όλα πήγαν τέλεια", ενώ αποκάλυψε ότι δεν ήταν μέσα τον τοκετό και ότι σκέφτονται το μωρό να το ονομάσουν Κωνσταντίνο.

Πώς κατάφερε, όμως, να κρατήσει τόσο μυστική την εγκυμοσύνη, αλλά και τη σχέση του συνολικά; Ο Πάνος Ιωαννίδης είνει κάθετος στο ζήτημα της ιδιωτικής ζωής. "Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω", λέει και συμπληρώνει, "Αν θέλεις, γίνεται". Και τον πιστεύουμε 100%.

Τα μόνα στοιχεία που έδωσε σχετικά είναι ότι με τη σύντροφό του είναι μαζί αρκετό καιρό και ότι οι δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν τα πάντα -και το φύλο του μωρού- από πολύ νωρίς.

Αν κρίνουμε, λοιπόν, από τη στάση του Πάνου Ιωαννίδη μέχρι τώρα, δεν θα ακούσουμε κάτι παραπάνω, σχετικά με το ευτυχές συμβάν από το στόμα του, ούτε φωτογραφία του μωρού και της μητέρας του θα δούμε... Απολύτως σεβαστή, φυσικά, η όποια απόφαση που υπογραμμίζει ακόμη μία φορά πως αν κάποιος θέλει να κρυφτεί, όσο διάσημος και να είναι, μπορεί!