Goldie Hawn: Η γλυκιά φωτογραφία με την 3χρονη Kate Hudson, αποδεικνύει την απίστευτη ομοιότητα μαμάς-κόρης

10.05.2022
Goldie Hawn: Η γλυκιά φωτογραφία με την 3χρονη Kate Hudson, αποδεικνύει την απίστευτη ομοιότητα μαμάς-κόρης
Οι διάσημες μαμάδες του Χόλιγουντ είχαν την τιμητική τους στην Ημέρα της Μητέρας μαζί με όλες τις υπόλοιπες μανούλες του κόσμου. Αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αυτή η φωτογραφία μας έκανε να κολλήσουμε. Την Ημέρα της Μητέρας, η Kate Hudson δημοσίευσε στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία του παρελθόντος με τη μαμά της, Goldie Hawn και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε το πόσο η Hudson μοιάζει στη μαμά της όταν εκείνη ήταν νέα.

Στην φωτογραφία, η Hudson (που δεν φαίνεται να είναι πάνω από 3 ετών) βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της. Οι δύο τους φοράνε παρόμοια ρούχα, με την Hawn να φορά ένα υπέροχο, αστραφτερό κόκκινο φόρεμα και την Hudson να φορά ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα με λευκό γιακά. Ειλικρινά, αν μας έλεγαν ότι πρόκειται για μια φωτογραφία polaroid της Hudson και της τρίχρονης κόρης της Rani, πιθανότατα θα το πιστεύαμε. Απλά ρίξε μια ματιά στην φωτογραφία και μάλλον θα συμφωνήσεις μαζί μας!

Απλώς κοιτάζοντας την Hawn σε αυτή τη φωτογραφία, είναι τόσο ξεκάθαρο ότι η Hudson μεγάλωσε για να είναι η σωσίας της μαμάς της. Είναι ένα τόσο γλυκό, ειλικρινές στιγμιότυπο από τα πρώτα χρόνια της Hudson και η απλή λεζάντα της σταρ του Almost Famous μας συγκίνησε. «Τα πάντα μου», έγραψε με αγάπη η Hudson, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και μία φωτογραφία με τα τρία παιδιά της

Η Kate Hudson το παραδέχεται δημόσια: "Ελλάδα σ' αγαπάμε"