Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας χωρίς να το πάρει κανείς είδηση

10.05.2022
Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πατέρας χωρίς να το πάρει κανείς είδηση
Φουλ στις εκπλήξεις και τα γεννητούρια στο Master Chef. Λίγο μετά την αποκάλυψη ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει πατέρας πρώτη φορά, ο Πάνος Ιωαννίδης τον πρόλαβε στο... νήμα!

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου, συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτούου, ενώ, μόλις χθες ο Πάνος Ιωαννίδης μαρτύρησε ότι το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Τα δικά του, όμως, δεν μας τα είπε!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του του Γιώργου Μπέζα, ο Πάνος Ιωαννίδης "πρόλαβε" τον "θείο Λεωνίδα" και είναι ήδη πατέρας ενός αγοριού. Λέγεται ότι ο ίδιος ο σεφ επιβεβαίωσε την είδηση στο Znews και αναμένεται και η επίσημη επιβεβαίωση on camera.

Οι πληροφορίες θέλουν τον σεφ και τη σύντροφό του ζευγάρι τα τελευταία δυο χρόνια ενώ, προφανώς, η σχέση τους -και η εγκυμοσύνη- έμειναν πολύ καλά προφυλαγμένες από τους πάντες, όπως, φυσικά και η ταυτότητα της ίδιας της συντρόφου.

Εμείς να ευχηθούμε συγχαρητήρια και να υπογραμμίσουμε το... "κολλητικό" της αναπαραγωγής στους κόλπους των δημοφιλών τηλεοπτικών σεφ, τα τελευταία δυο χρόνια. (Βλ. Σωτήρης Κοντιζάς, Διονύσης Αλέρτας, Άκης Πετρετζίκης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τώρα, Πάνος Ιωαννίδης!)

Μόνο χαρές παιδιά, μόνο χαρές.