Η Katy Perry κρατάει όλα της τα ρούχα σε μια αποθήκη για να τα δώσει στην κόρη της

10.05.2022
Η Katy Perry κρατάει όλα της τα ρούχα σε μια αποθήκη για να τα δώσει στην κόρη της
«Είναι όλα αναλυτικά με εικόνα και αριθμό»

Η Katy Perry αποκάλυψε ότι κρατά όλα της τα ρούχα σε μια «αποθήκη» για να τα δώσει στην κόρη της, Daisy.

Η Kim Kardashian φόρεσε και άλλο φόρεμα της Marilyn Monroe στη βραδιά του Met Gala - Το είδες;

Η 37χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την γκαρνταρόμπα της κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο People, λέγοντας πώς έχει πολλά κομμάτια, από φορέματα για το κόκκινο χαλί μέχρι κοστούμια, που θέλει να δώσει στην κόρη της, την οποία απέκτησε με τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom, το 2020. Σύμφωνα με την Perry, η συλλογή είναι αρκετά εκτεταμένη, καθώς τα ρούχα της είναι οργανωμένα ανά «εικόνα και αριθμό».

«Όλα είναι σε μια αποθήκη», εξήγησε. «Είναι σαν τη σκηνή της ντουλάπας στο 'Clueless'. Είναι όλα αναλυτικά με εικόνα και αριθμό. Η Daisy θα έχει πολλά». Αναγνώρισε επίσης ότι δεν θα μπορεί να διαλέγει ρούχα για το παιδί της για πάντα, γι' αυτό και απολαμβάνει να μπορεί να το κάνει «ενώ μπορεί». «Είναι πολύ χαριτωμένο, γιατί έχεις μόνο περιορισμένο χρόνο πριν να μην θέλουν να φορέσουν αυτό που διαλέγεις» συνέχισε η ίδια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Perry μίλησε για το όνομα της κόρης της και πώς μια από τις ατάκες της Meg Ryan στην ταινία "You’ve Got Mail" την ενέπνευσε. "Στην ταινία λέει, 'Οι μαργαρίτες είναι το πιο φιλικό λουλούδι' και είναι τόσο αληθινό - μια μαργαρίτα θα μπορούσε να αναπτυχθεί οπουδήποτε και είναι τόσο καθαρή και γλυκιά", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η κόρη της έχει γίνει πλέον πηγή έμπνευσης για τη σειρά παπουτσιών της, Katy Perry Collections, την οποία πρόσφατα απέκτησε η Perry, η οποία της αρέσει να εκφράζει πόση χαρά της δίνει το παιδί της βάζοντας μαργαρίτες στα παπούτσια της μάρκας της.