Nick Cave: Πέθανε και ο δεύτερος γιος του

10.05.2022
Nick Cave: Πέθανε και ο δεύτερος γιος του
Δεύτερη τραγωδία για τον τραγουδιστή

Ο γιος του Nick Cave, Jethro Lazenby, πέθανε σε ηλικία 30 ετών, δήλωσε σήμερα ο μουσικός - επτά χρόνια αφότου ο 15χρονος γιος του σταρ, Arthur, έπεσε νεκρός από έναν γκρεμό στο Brighton. Ο Jethro, ο οποίος ζούσε στη Μελβούρνη, είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση δύο ημέρες πριν πεθάνει, καθώς είχε φυλακιστεί επειδή χτύπησε τη μητέρα του στο πρόσωπο με το γόνατο κατά τη διάρκεια ενός καυγά του - αφήνοντάς την «μελανιασμένη και αιμορραγική».

Dirty Dancing: Η Jennifer Grey θυμάται πώς ο Patrick Swayze της ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια

«Με πολλή λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, ο Jethro, πέθανε», είπε ο Cave σε δήλωσή του. «Θα ήμασταν ευγνώμονες για το απόρρητο της οικογένειας αυτή τη στιγμή». Ο Αυστραλός τραγουδιστής, γνωστός ως frontman των Nick Cave and the Bad Seeds, έζησε την πρώτη τραγωδία τον Ιούλιο του 2015 όταν ο Arthur έπεσε από έναν γκρεμό στο Ovingdean, κοντά στο Brighton.

Kim Kardashian: Οργανωμένο το "ροζ" βίντεο που την έκανε διάσημη;

Ο 15χρονος, ο οποίος περιγράφεται από την οικογένειά του ως ένα «όμορφο, χαρούμενο, στοργικό αγόρι», είχε πάρει το παραισθησιογόνο ναρκωτικό LSD. Ο Jethro γεννήθηκε από τη μητέρα του, μοντέλο από τη Μελβούρνη, Beau Lazenby, το 1991, η οποία είχε σχέση με τον Cave εκείνη την εποχή. Ο ίδιος εργάστηκε σε μεγάλο βαθμό ως μοντέλο, ενώ ανέλαβε και μια σειρά από ρόλους υποκριτικής.

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση από το Κέντρο Κράτησης της Μελβούρνης την Πέμπτη, αφού ένας δικαστής διέταξε να υποβληθεί σε θεραπεία κατάχρησης ουσιών και να αποφύγει την επαφή μαζί της για δύο χρόνια. Ο δικηγόρος του Jethro, Sean Ghattas, είπε ότι είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και αυτό επηρέασε την κρίση του.

Ο Jethro είχε ρόλους στην ταινία του 2007 "Corroboree" και στο "My Little Princess" του 2011 - με πρωταγωνίστρια την Isabelle Huppert - αλλά υπέφερε από προσωπικά προβλήματα για μερικά χρόνια αφού πάλευε με την ψυχική του υγεία. Παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησε το όνομα του πατέρα του για να κάνει τη δική του καριέρα στο μόντελινγκ, ο Jethro έχει πει στο παρελθόν ότι γνώρισε τον Cave όταν ήταν επτά χρονών.