MasterChef: Πρεμιέρα με τον γιο του Πάνου Ιωαννίδη και, τελικά, ναι... όλοι οι κριτές "έριξαν" τα παιδιά τους στο παιχνίδι

17.01.2023
MasterChef: Πρεμιέρα με τον γιο του Πάνου Ιωαννίδη και, τελικά, ναι... όλοι οι κριτές "έριξαν" τα παιδιά τους στο παιχνίδι
Φαίνεται ότι φέτος στο MastrerChef έχουν βαλθεί να περάσουν σε άλλο επίπεδο το motto "Μάγειρες από κούνια" που διαφημίζουν εδώ και μήνες. Η πρεμιέρα έγινε, είδαμε και το μωράκι του Πάνου Ιωαννίδη για πρώτη φορά (όπως περιμέναμε) αλλά στο Twitter γκρινιάζουν λίγο για το reality που... καλά κρατεί!

Μεγάλη μέρα η χθεσινή (16/1/2023) καθώς ξεκίνησε και επίσημα το δεύτερο μέρος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν με τη μυθοπλασία να επανέρχεται δρυμίτερη ύστερα από ένα μεγάλο διάλειμμα και το Survivor να έχει προστεθεί στον χάρτη!

Πρεμιέρα και για το MasterChef χθες, λοιπόν και από τα teaserάκια κιόλας, το στίγμα είχε δοθεί, ξεκάθαρα...

Στο πρώτο είδαμε τους δύο κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Σωτήρη Κοντιζά να υπενθυμίζουν την πρεμιέρα καλώντας τον τρίτο της παρέας, Πάνο Ιωαννίδη να έρθει. "Πάνο, φέρε και το μωρό εδώ αν δεν μπορεί να κοιμηθεί, ξεκινάμε!", διαβάζουμε στη λεζάντα και το μήνυμα ελήφθη!

Δεύτερο teaserάκι και βλέπουμε τους τρεις κριτές πια, αλλά τον Πάνο Ιωαννίδη ακόμη στο σπίτι να προσπαθεί, προσφανώς, να κοιμήσει το μωρό!

Και το τρίτο ήρθε από το σπίτι (και συγκεκριμένα την κουζίνα) του Πάνου Ιωαννίδη όπου είδαμε και για πρώτη φορά τον 8 μηνών γιο του (αφού, βέβαια είχαμε δει -επίσης για πρώτη φορά- τον γιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και τη μικρή κόρη του Σωτήρη Κοντιζά)

Τελικά ο Πάνος ήρθε στο πλατό, η έναρξη έγινε και από την αρχή φάνηκε ότι οι "τρελαμένοι" πατεράδες θα τη ζήσουν πολύ αυτή την ιδιότητά τους και μέσα από το MasterChef.

Με 18,3% στο δυναμικό κοινό και ένα 12,7% στο σύνολο τερμάτισε χθες η πρεμιέρα του MasterChef με τον Σασμό να κάνει ένα απίστευτο comeback και το Survivor να "κρατιέται" καλά στη δεύτερη θέση.

Αναμένεται η συνέχεια, αλλά στο Twitter η γκρίνια δεν έλειψε με τους χρήστες να αναφέρονται σε βαρεμάρα και σε ένα "ουφ" για το reality με τις "προβληματικές" ιστορίες πολλών υποψηφίων -και φέτος!

Καλή αρχή και ιδού ποιοι πήραν λευκή ποδιά (άρα μπήκαν στο σπίτι) από το πρώτο επεισόδιο

Ενώ υπήρξαν δυο παίκτες που πήραν μαύρη ποδιά, που σημαίνει ότι έχουν μια δεύτερη ευκαιρία..

Ζωή Κίττα