Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος σμίγουν για πρώτη φορά και οι εικόνες έχουν ξεσηκώσει τους φανς

16.01.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος σμίγουν για πρώτη φορά και οι εικόνες έχουν ξεσηκώσει τους φανς
Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα λόγω των εορτών, σήμερα, 16/1/2023 η μυθοπλασία επιστρέφει σε όλα τα κανάλια (πλην της Γης της Ελιάς που επέστρεψε χθες, Κυριακή) και ο σκηνοθέτης του Μαύρου Ρόδου με μία ανάρτησή του έκανε την αναμονή των φανς ακόμη πιο... δύσκολη!

Το δεύτερο μέρος της πρώτης σεζόν του Μαύρου Ρόδου ξεκινά με τον (κατά λάθος) φόνο της Αγγελικής που θα κάνει την οικογένειά της να καταρρεύσει και τον Πέτρο να μην μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι η μητέρα του πέθανε από μια σφαίρα που προοριζόταν για τον ίδιο.

Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, ιδού ένα sneak preview από το σημερινό επεισόδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα με τη συζήτηση που έκαναν η Αγγελική με τη Φιλαρέτη πριν τον τραγικό θάνατο της πρώτης.

Με την Ελισάβετ στο πλευρό του, ο Πέτρος θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τη θλίψη του όμως καθώς ο Θέμης με τον Βίκο (ναι, θα το δούμε κι αυτό) ψάχνουν να βρουν ποιος σκότωσε την Αγγελική, οι δυο τους πέφτουν θύματα απαγωγής. Το γεγονός είναι κάπως τρομακτικό, όμως, με μια δεύτερη ανάγνωση ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα βρεθούν για πρώτη φορά οι δυο τους, μόνοι, στο... πουθενά και, όπως έχουμε ακούσει, θα έρθουν πολύ κοντά.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε δυο εικόνες από το σμίξιμο του ζευγαριού και ξεσήκωσε τους φανς που δεν μπορούν να περιμένουν.

Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, όμως, επιστρέφουμε στην αγωνία του σημερινού επεισοδίου που αναμένεται πολύ δυνατό από πλευράς συγκίνησης μετά τον ξαφνικό θάνατο της Αγγελικής.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 14:54