Βάπτισε την κόρη του ο Άκης Πετρετζίκης: Το παράξενο όνομα και το μυστικό πίσω από αυτό

06.05.2023
Βάπτισε την κόρη του ο Άκης Πετρετζίκης: Το παράξενο όνομα και το μυστικό πίσω από αυτό
Όπως έκαναν και στον γάμο τους και τη βάπτιση του γιου τους, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βάπτισαν και το δεύτερο παιδί τους μυστικά. Μετά, βέβαια, μοιρ΄στηκαν τις χαρές τους με όλο τον κόσμο.

Μία ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τον Άκη Πετρετζίκη και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ καθώς βάπτισαν τη μικρούλα τους, που γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για τις χαρές του ενημέρωσε ο ίδιος ο δημοφιλής σεφ μέσα από μία σειρά stories.

3_9.jpg

Μέσα απο΄ αυτά τα stories μαθαίνουμε και το όνομα που έδωσαν στη μικρή. "Και το όνομα αυτής, Ακυλίνα", διαβάζουμε στη λεζάντα και ένα ερωτηματικό έρχεται στο βλέμα μας!

2_9.jpg

Ένα πραγματικά παράξενο και σπάνιο όνομα που, όπως διαβάζουμε γιορτάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου προς τιμή της Αγίας Ακυλίνας (όντως, υπάρχει).

Ο ίδιος ο Άκης δεν έχει εξηγήσει πώς και το διάλεξαν για την κόρη τους, όμως έναν λόγο τον έχουμε αντιληφθεί και τον μοιραζόμαστε. Όπως και άλλοι διάσημοι, όπως για παράδειγμα οι Kardashians ή ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, για παράδειγμα, επιλε΄γουν για τα μέλη της οικογένειάς τους ονόματα με τα ίδια αρχικά.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γενέθλια: Η πρώτη φωτογραφία και με τα δυο παιδιά του

Στην οικογένεια Ρουβά - Ζυγούλη το "Α" αφορά όλα τα μέλη (Αναστάσιος, Αικατερίνη, Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη, Απόλλωνας), όμως σε αυτή του Άκη, το "Κ" της Κωνσταντίνας το "χαλάει" λίγο!

Τα παιδιά του, όμως, ο πρώτος έλληνας Master Chef έχει φροντίσει να έχουν τα ίδια αρχικά με τον ίδιο: "Α.Π.". Άκης, Αχιλλέας (ο υιός) και, τώρα, Ακυλίνα. Το φούτερ του Αχιλλέα στην αρχική φωτογραφία, για παράδειγμα, μπορεί άνετα να το φορέσει και η αδελφή του πια!

Να τους ζήσει και η μικρή!

Τελευταία τροποποίηση στις 06.05.2023 - 17:37