Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γενέθλια: Η πρώτη φωτογραφία και με τα δυο παιδιά του

04.03.2023
Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γενέθλια: Η πρώτη φωτογραφία και με τα δυο παιδιά του
39 κεράκια σβήνει σήμερα (4/3/2023) ο Άκης Πετρετζίκης και τα γιορτάζει με τον πιο όμορφο τρόπο, έχοντας στην αγκαλιά τον γιο του και την κόρη του.

Πανευτυχής ο πρώτος έλληνας Master Chef γιορτάζει σήμερα, έχοντας κοντά του τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους. Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ [υποθέτουμε πως εκείνη βρίσκεται πίσω από την κάμερα] απαθανατίζει τον ίδιο και τα δυο παιδιά τους, τον 2,5 ετών Αχιλλέα και την ούτε 5 μηνών αδελφούλα του που... "στολίστηκε" για χάρη του μπαμπά!

"Και κάπως έτσι με βρήκαν τα 39! ❤ Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και αγκαλιές! Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς.", γράφει στη λεζάντα ο Άκης και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CpXHbp1oY-O/}

Ο δημοφιλής σεφ και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και την ίδια μέρα βάφτισαν κα τον γιο τους και ο ίδιος μοιράστηκε αρκετές - και πανέμορφες - φωτογραφίες.

{https://www.instagram.com/p/CUcP9xuge15/}

Ο πρωτότοκος του ζεύγους είχε γεννηθεί λίγους μήνες νωρίτερα, τον Ιούλιο, συγκεκριμένα και τα ευχάριστα είχε μοιραστεί και πάλι ο ευτυχής πατέρας, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Εκείνη τη μέρα, μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα, σε selfie. Μέχρι τότε είχε κρατηθεί πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (και μέχρι σήμερα, βέβαια, η παρουσία της είναι κα΄τι παραπάνω από διακριτική)

{https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R/}

Η μικρούλα γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο γε΄μιζοντας χαρά την οικογένειά της. Την άφιξή της είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Πετρετζίκης με την πρώτη φωτογραφία της και τα πιο τρυφερά λόγια, ενώ λίγο αργότερα - και πάντα με μια ξεχωριστή γλυκύτητα - θα παραδεχόταν πως "Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε 'ακούσει' λίγο".

{https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0/}

Σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης γιορτάζει και οι ευχές έρχονται με πολλή αγάπη από θαυμαστές, συνεργάτες και φίλους κάτω από την ανάρτησή του ενώ από τους πρώτους που έσπευσε να κάνει "Like" στις οικογενειακές φωτογραφίες που μοιράστηκε ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης. Χρόνια πολλά και από εμάς

Τελευταία τροποποίηση στις 04.03.2023 - 11:44