5 διάσημοι σταρ που είναι αχώριστοι με τα, επίσης διάσημα, αδέλφια τους

04.03.2023
Η Poppy και η Cara Delevigne
Η Poppy και η Cara Delevigne Photo: @poppydelevigne
Γιατί, στενές οικογενειακές σχέσεις υπάρχουν και στο Hollywood.

Θα έχεις ακούσει ότι λένε τυχερούς τους ανθρώπους που έχουν έναν αδελφό ή μια αδελφή γιατί πάντα θα έχουν έναν δικό τους άνθρωπο στο πλευρό τους... ότι και να γίνει. Για πολλούς μάλιστα είναι ο καλύτερος φίλος τους και μάλιστα μπορεί να μοιάζουν και πολύ μεταξύ τους –ίσως ακόμα να έχουν κληρονομήσει και τα ίδια ταλέντα ή να ακολουθούν τους ίδιους επαγγελματικούς δρόμους. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους 5 παρακάτω διάσημους σταρ για αυτό συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα αγαπημένα τους, επίσης διάσημα, αδέλφια.

Ο Harry και η Gemma Styles

Gemma Styles είναι το όνομα της μεγαλύτερης αδελφής του Harry Styles. Μπορεί λοιπόν ο Styles να έχει καταφέρει να μιλάνε όλοι για αυτόν με την επιτυχημένη καριέρα του στο τραγούδι, κερδίζοντας βραβεία όπως το Grammy που πήρε πρόσφατα για το άλμπουμ της χρονιάς αλλά και η Gemma είναι γνωστή ως συγγραφέας με πολλούς θαυμαστές στα social media.

{https://www.instagram.com/p/grMqr6jCWr/}

12 άγνωστα δίδυμα αδέλφια Ελλήνων και ξένων διάσημων [photos]

Η Kylie και η Dannii Minogue

Για την Kylie Minogue δεν χρειάζονται συστάσεις. Η αδελφή της είναι η Dannii Minogue, επίσης τραγουδίστρια όπως η Kylie και έχουν εμφανιστεί μαζί αρκετές φορές, δείχνοντας όχι μόνο τα ταλέντα τους αλλά και τη δυνατή σχέση τους. Η Dannii Minogue, ήταν επίσης κριτής σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Masked Singer.

{https://www.instagram.com/p/B31uLF_AGLT/?hl=en}


Sylvester και ο Frank Stallone

Πάντα είχε την πλήρη υποστήριξη του μεγαλύτερου αδελφού του Sylvester, o Frank Stallone αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πήγε πολύ καλά ως μουσικός. Μάλιστα ένα από τα τραγούδια του έπαιξε σε μία από τις ταινίες του Sylvester Stallone που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο από τις ταινίες Rocky. Εντάξει, εδώ σίγουρα θα έβαλε λίγο το χεράκι του ο Sylvester.

{https://www.instagram.com/p/B9pPdPCJQhy/}


Keeping Up With The Stallones: Ο Sly και οι γυναίκες του κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι

Ο Jake και Maggie Gyllenhaal

Η Maggie Gyllenhaal είναι γνωστή σε όλους άφου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Το ίδιο και ο Jake Gyllenhaal που μοιράστηκε την αγάπη του για την αδελφή του στο Instagram μετά από ένα βραβείο που κέρδισε για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο The Lost Daughter. Και αν πάμε πίσω θα δούμε ότι το καλλιτεχνικό ταλέντο ρέει άφθονo μέσα σε αυτή την οικογένεια αφού γονείς των Maggie και Jake, είναι οι σκηνοθέτες, Stephen Gyllenhaal και Naomi Achs.

{https://www.instagram.com/p/CbokvmTO0AA/}

Η Cara και Poppy Delevingne

Η Poppy Delevingne ήταν η πρώτη από τις δύο αδελφές του supermodel Cara Delevingne, και μάλιστα εκείνη που έκανε πρώτη καριέρα στο μόντελινγκ. Και οι τρεις αδελφές (υπάρχει και η Chloe) είναι πολύ αγαπημένες και σε συνέντευξή της η Poppy (η οποία τελευταία είναι σε σχέση με τον μεγαλύτερο γιο της Marie Chantal και του Παύλου) είχε πει «Έχουμε πολύ δυνατές φωνές, τελειώνει η μία τις προτάσεις της άλλης και μπορεί αυτό να είναι αρκετά έντονο».

{https://www.instagram.com/p/CHiFXrjAMHX/}

Τελευταία τροποποίηση στις 03.03.2023 - 17:58