Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του από τη σύντροφό του

03.03.2023
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Μαστραγγελή στο θέατρο τον Οκτώβριο του 2022
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Έλενα Μαστραγγελή στο θέατρο τον Οκτώβριο του 2022
Τα νέα φαίνεται ότι είναι ευχάριστα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη, 23/2/2023 και αμέσως στην εντατική, έχοντας διαγνωστεί με λοίμωξη του αναπνευστικού. Μιλώνας στο T-Life, τότε, η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή είχε δηλώσει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν πολύ άσχημα και πως αν δεν έμπαινε στην εντατική θα ήταν άσχημα τα πράγματα.

Ο παρουσιαστής έμεινε διασωληνωμένος μέχρι την Τρίτη 28/2/2023 ΄όταν και αποσωληνώθηκε και σήμερα η σύντροφός του έδωσε τα νεότερα για την υγεία του, μιλώντας και πάλι στο T-Life.

Σύμφωνα με την κυρία Μαστραγγελή, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι καλά και επικοινωνεί με το περιβάλον του κανονικά. "Περιμένουμε να μεταφερθεί σε δωμάτιο, απλά θα αργήσουμε λίγο. Μια χαρά είναι, επικοινωνεί κανονικά. Δεν μου είπε κάτι, περιμένουμε να βγει από την ΜΕΘ", είπε η σύντροφός του η οποία εξέφρασε την πεποίθησή της ότι πολύ σύντομα, "ίσως και τη Δευτέρα", θα βγουν από το νοσοκομείο.

Θάνος και Ανδρέας Μικρούτσικος: Mία σπάνια τηλεοπτική «συνάντηση» που αξίζει να δείτε! (Βίντεο)

"Πάντα φοβάμαι για την υγεία του. Δεν έχουμε μιλήσει πολύ, γιατί δεν μας αφήνουν μέσα. Το θέμα είναι ότι είναι καλά", συνέχισε η κυρία Μαστραγγελή και εμείς ευχόμαστε "Σιδρένιος και γρήγορα".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τα τελευταία χρόνια ο συνθέτης και παρουσιαστής ταλαιπωρείται αρκετά με την υγεία του ενώ ο θάνατος του αδελφού του, Θάνου, το 2018, επιδείνωσε και τη δική του κατάσταση. Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να βγει νικητής.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.03.2023 - 16:33