Θάνος Μικρούσικος: Έτσι τον αποχαιρέτησε δημόσια ο αδελφός του, Ανδρέας

29.12.2019
Θάνος Μικρούσικος: Έτσι τον αποχαιρέτησε δημόσια ο αδελφός του, Ανδρέας
Συγκλονισμένος όλος ο κόσμος από τον χαμό του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού που "έφυγε" χθες (28/12/2019) στα 72 του χρόνια έχοντας προσφέρει απλόχερα τον "πλούτο" του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Αμέτρητα τα μηνύματα στα social media που γέμισαν από φωτογραφίες και μουσικές του. "Επώνυμοι" και μη, φίλοι του Θάνου Μικρούτσικου είπαν το "αντίο" τους. Το ίδιο έκανε και ο αδελφός του, Ανδέας Μικρούτσικος, με δύο αναρτήσεις.

Μία φωτογραφία του αδελφού του από τα νεανικά του χρόνια, μοιράστηκε ο Ανδρές Μικρούτσικος, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

"Μια στιγμή η ζωή μας κι εσύ την έκανες αιωνιότητα".

Ενώ θέλοντας να τον τιμήσει παραπάνω, άλλαξε και την εικόνα του εξωφύλλου του, "ανεβάζοντας" μία παλιότερη του αδελφού του

Θυμίζουμε ότι, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός θα εκτίθεται από τις 10.30 π.μ. στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.