Κατερίνα Καινούργιου: Τα νεότερα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την αποσωλήνωσή του

28.02.2023
Κατερίνα Καινούργιου: Τα νεότερα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την αποσωλήνωσή του
Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε.

Την περασμένη Πέμπτη, 23/2/2023, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αμέσως στην εντατική όπου νοσηλεύεται μέχρι και αυτή τη στιγμή, με λοίμωξη του αναπνευστικού. "Ήταν σοβαρά, αν δεν έμπαινε στην εντατική θα ήταν άσχημα τα πράγματα", είπε, μιλώντας στο T-Life η σύντροφός τους, Έλενα Μαστραγγελή.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε, είχε ενημερώσει τους τηλεθεατές αλλά και τους followers της μέσω story ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας τους είχε διαβεβαιώσει ότι όλα θα πάνε καλά, τονίζοντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι "λιοντάρι" και θα τα καταφέρει στο τέλος.

3_4.jpg

4_4.jpg

Σήμερα, ανοίγοντας την εκπομπή της "Super Κατερίνα" η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί τα νεότερα σχετικά με την υγεία του συνεργάτη της, τα οποία είχαν έρθει με θετικό πρόσημο.

"Να σας πούμε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και για να το πω ιατρικά έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης" είπε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια συμπληρώνοντας ότι συνεχίζουν όλοι να στέλνουν τη θετική τους ενέργεια με τη βεβαιότητα ότι θα φτάσει και σ' εκείνον και θα τον βοηθήσει στην πορεία.

Το άτυπο ιατρικό ανακοινωθέν συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος ενημέρωσε τον κόσμο πως ο 70χρονος, σήμερα, Μικρούτσικος ανταποκρίνεται στην αγωγή και έστειλε κι αυτός, με τη σειρά του, ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η στιγμή που λυγίζει στον αέρα στο αντίκρισμα και μόνο της φωτογραφίας του αδερφού του

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Τα τελευταία χρόνια ο συνθέτης και παρουσιαστής ταλαιπωρείται αρκετά με την υγεία του ενώ ο θάνατος του αδελφού του, Θάνου, το 2019, επιδείνωσε και τη δική του κατάσταση. Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να βγει νικητής.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.03.2023 - 15:57