Paris Hilton: Η τρομακτική εμπειρία της έκτρωσης και η «προγραμματισμένη» προσπάθεια να κάνει κοριτσάκι

Paris Hilton: Η τρομακτική εμπειρία της έκτρωσης και η «προγραμματισμένη» προσπάθεια να κάνει κοριτσάκι
photo: @parishilton
Η Paris Hilton έχει δώσει πρωτοσέλιδα για πολλούς λόγους. Τον τελευταίο καιρό απασχολεί την επικαιρότητα ως νέα μητέρα και οι πληροφορίες σχετικά με τη νέα της αυτή ιδιότητα έρχονται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες.

Η 42χρονη fashion icon/επιχειρηματίας καλωσόρισε πρόσφατα με τον σύζυγό της Carter Reum το πρώτο της μωρό, ένα αγοράκι που θα πάρει το όνομα Phoenix, ενώ έχει σχέδια και για δεύτερο παιδί. Μάλιστα η Hilton εξομολογείται πολλά στοιχεία από τη νέα της ζωή στο τεύχος Φεβρουαρίου του Glamour UK όπου φωτογραφήθηκε και στο εξώφυλλο. Εκεί αποκαλύπτει τη δυσάρεστη εμπειρία μιας προηγούμενης έκτρωσης, τον μεγαλύτερο φόβο της και τα σχέδιά της για περισσότερα παιδιά.

{https://www.instagram.com/p/CpBkyrVPUY8/}

Μεγαλύτερες, όμως, αποκαλύψεις για τη ζωή της θα κάνει η Hilton στα επερχόμενα απομνημονεύματα, με τίτλο Paris The Memoir, που κυκλοφορούν στις 14 Μαρτίου.

Πριν τρία χρόνια στο podcast της, This Is Paris, η Hilton είχε μιλήσει για την προηγούμενη κακοποίησή της κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Provo Canyon School στη Γιούτα.

H Paris Hilton αποκάλυψε ότι τη νάρκωσε και τη βίασε ένας ηλικιωμένος όταν ήταν 15 ετών

Η Hilton είναι ακτιβίστρια που έχει συνεργαστεί με γερουσιαστές της Ουάσιγκτον για την ψήφιση νόμων που υποστηρίζουν τα κακοποιημένα παιδιά. «Αισθάνομαι πιο δυνατή όταν επιτελώ το έργο της υπεράσπισης. Γνωρίζοντας ότι μπορώ να είμαι η ηρωίδα που πάντα χρειαζόμουν όταν ήμουν μικρό κορίτσι», έχει πει για αυτή τη δραστηριότητα της.

Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό (επειδή δεν έχει ξαναμιλήσει για αυτό), είναι ότι έκανε έκτρωση στα 20 της. «Αυτό ήταν επίσης κάτι για το οποίο δεν ήθελα να μιλήσω γιατί ντρεπόμουν πολύ», εξομολογήθηκε στο Glamour UK. «Ήμουν παιδί και δεν ήμουν έτοιμη για αυτό».

Στη συνέντευξη της η Paris Hilton μίλησε για την απόφαση να γίνει μητέρα: «Ο Carter κι εγώ είχαμε ήδη μιλήσει για το μέλλον και μετά ήρθε το lock down, οπότε είπα: “Πώς σου φαίνεται η ιδέα να κάνουμε έμβρυα;”» είπε στο Glamour UK αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τι έκανε η ίδια και ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Και μου είπε, “Ναι, ας το κάνουμε”. Και το έχουμε κάνει επτά φορές... Είναι όλα αγόρια. Έχω 20 αγόρια».

Και έτσι η Hilton χρησιμοποίησε ένα από αυτά τα έμβρυα για να αποκτήσει τον γιο της Phoenix. Όσον αφορά στην επιλογή του ονόματος μιλάει στα επερχόμενα απομνημονεύματά της. «Το Phoenix έχει μερικά καλά σημεία αναφοράς στην ποπ κουλτούρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πουλί που φλέγεται και μετά αναδύεται από τις στάχτες για να πετάξει ξανά», είπε. «Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει γνωρίζοντας ότι η καταστροφή και ο θρίαμβος έρχονται και παρέρχονται σε όλη μας τη ζωή. Και ότι αυτό πρέπει να μας δώσει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον».

{https://www.instagram.com/p/CpBA3gBPiwh/}

Τώρα, η Hilton θέλει πολύ ένα κορίτσι. Στη συνέντευξή της στο Glamour UK, η Hilton, μίλησε για τη μεγάλη επιθυμία να κάνει και ένα κοριτσάκι και αποκάλυψε ότι «πέρασε ξανά τη διαδικασία» τον περασμένο μήνα για την ανάκτηση ωαρίων. «Περιμένω τα αποτελέσματα για να δω αν υπάρχουν κορίτσια», παραδέχτηκε η Hilton, αναφέροντας ότι θέλει να χρησιμοποιήσει ξανά μια παρένθετη μητέρα για έναν σημαντικό λόγο: Φοβάται να βιώσει τον τοκετό.

Όχι μόνο η Μαρία Μενούνος και ο Kevin Undergaro: 8 ακόμη διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν την παρένθετη μητρότητα

«Φοβάμαι τόσο πολύ... Αλλά θέλω μια οικογένεια τόσο πολύ, είναι απλώς το φυσικό μέρος του να το κάνω. Φοβάμαι τόσο πολύ…» είπε η Hilton. «Ο τοκετός και ο θάνατος είναι τα δύο πράγματα που με τρομάζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».