Όχι μόνο η Μαρία Μενούνος και ο Kevin Undergaro: 8 ακόμη διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν την παρένθετη μητρότητα

Όχι μόνο η Μαρία Μενούνος και ο Kevin Undergaro: 8 ακόμη διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν την παρένθετη μητρότητα
Η παρένθετη μητρότητα είναι πιο συχνή στο Χόλιγουντ από όσο νόμιζες. Για πολλούς λόγους, πολλές διάσημες γυναίκες έχουν χρησιμοποιήσει παρένθετες μητέρες για να γεννήσουν τα παιδιά τους και η λίστα συνεχίζει να μεγαλώνει. Με αφορμή την πρόσφατη περίπτωση της Μαρίας Μενούνος θυμόμαστε και μερικές ακόμη, παλιότερες.

Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick

Η Loretta Elwell και η Tabitha Hodge γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας από τους ηθοποιούς Matthew Broderick και Sarah Jessica Parker τον Ιούνιο του 2009. «Είχα πολλές ευκαιρίες να κάνω τα πράγματα που ήθελα, όπως να κοιμάμαι», δήλωσε η Parker στη Vogue το 2011.

{https://www.instagram.com/p/CdwIth-Obz8/}

Paris Hilton και Carter Reum

Η Paris Hilton και ο σύζυγός της Carter Reum καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό, έναν γιο, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως επιβεβαιώθηκε από το PEOPLE τον Ιανουάριο.

«Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είπε η νέα μαμά αποκλειστικά στο PEOPLE. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας έχουν γεμίσει από αγάπη για το αγοράκι μας».

{https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T/}

Khloe Kardashian και Tristan Thompson

Αν και δεν είναι πλέον μαζί, οι γονείς της τετράχρονης True επιβεβαίωσαν τον Ιούλιο του 2022 ότι περίμεναν δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδελφό που “συνελήφθη” τον Νοέμβριο», είχε πει ο εκπρόσωπος της Kardashian στο PEOPLE. «Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη για αυτή την τόσο όμορφη ευλογία».

{https://www.instagram.com/p/CmpE3VSP2ut/

Kanye West και Kim Kardashian

Ο Kanye West και η πρώην (πλέον) σύζυγός του, Kim Kardashian, προσέλαβαν μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, την Chicago, και το έκαναν ξανά για το τέταρτο μωρό, τον Psalm που γεννήθηκε τον Μάιο του 2019.

«Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στην παρένθετη μητέρα μας που έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα με το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να λάβουμε και στους υπέροχους γιατρούς και νοσοκόμες μας για την ιδιαίτερη φροντίδα τους», έγραψε η σταρ στο site της μετά τη γέννηση της κόρης της τον Ιανουάριο του 2018.

Ο τοκετός δεν αποτέλεσε επιλογή για την Kardashian West, η οποία υπέφερε από προδρομικό πλακούντα και στις δύο εγκυμοσύνες της με τον γιο της Saint και την κόρη της North.

{https://www.instagram.com/p/CmpEk9kPctt/}

Elton John και David Furnish

«Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον δρόμο της παρένθετης μητρότητας και να κάνουμε δικά μας παιδιά. Τα ντόμινο έπεσαν πολύ γρήγορα», είπε ο Εlton John σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο του 2016 με τον σύζυγό του Furnish, αφού το ζευγάρι αρχικά είχε προσπαθήσει να υιοθετήσει παιδί.

«Ήταν μόνο μέσω της μοίρας, πραγματικά», πρόσθεσε ο John για το γεγονός ότι έγινε μπαμπάς του Zachary Jackson Levon και του Elijah Joseph Daniel (και τα δύο αγόρια γεννήθηκαν από την ίδια παρένθετη μητέρα).

{https://www.instagram.com/p/CGxvLl6jriq/}

Ο Ricky Martin κέρδισε τη δίκη για αιμομιξία και παρενόχληση - Υποχώρησε ο ανιψιός του που τον κατηγορούσε

Ricky Martin και Jwan Yosef

Ο Μartin είναι πατέρας των δίδυμων αγοριών Matteo και Valentino, που γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα τον Αύγουστο του 2008.

«Η υιοθεσία ήταν μια επιλογή, αλλά είναι περίπλοκη και μπορεί να πάρει πολύ χρόνο», είπε στο PEOPLE ο τραγουδιστής που είναι παντρεμένος με τον Yosef από το 2017.

«Η παρένθετη μητρότητα ήταν μια ενδιαφέρουσα και πιο γρήγορη επιλογή», εξήγησε. «Σκέφτηκα, “Θα μπω σε αυτό χωρίς φόβο”. Έβαλα το όνομά μου στη λίστα για ένα μωρό και μετά έμαθα ότι πήρα δύο!».

Το 2018, η κόρη τους Lucia εντάχθηκε στην οικογένεια μέσω παρένθετης μητέρας και ακολούθησε ο γιος τους Renn το 2020.

{https://www.instagram.com/p/Cg8k_mGuILc/}

Nicole Kidman και Keith Urban

Ο σταρ της country Keith Urban και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σύζυγός του Kidman έχουν μαζί δύο κόρες: την Sunday Rose, την οποία γέννησε η Kidman και τη Faith Margaret, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

«Θα ήθελα πιθανώς δύο ή τρία ακόμη παιδιά», είπε κάποτε η Kidman (είναι επίσης μαμά της Isabella και του Connor, τους οποίους υιοθέτησε με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise).

{https://www.instagram.com/p/CLQtRQwp96Q/}

Priyanka Chopra: Απάντησε στην κριτική για το ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Priyanka Chopra και Nick Jonas

Ένα ακόμα ζευγάρι που προχώρησε σε παρένθετη μητρότητα είναι η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas οι οποίοι ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους, Malti Marie, το 2022. Η Chopra αποκάλυψε ότι είχε ιατρικό πρόβλημα για αυτό προχώρησε σε αυτή τη λύση.

Σε μια συνέντευξη, είπε ανοιχτά ότι είχε ιατρικές επιπλοκές και είναι «τόσο ευγνώμων που ήμουν σε μια θέση όπου μπορούσα να το κάνω αυτό. Η παρένθετη μητέρα μας ήταν τόσο γενναιόδωρη, ευγενική, υπέροχη και αστεία και φρόντισε για αυτό το πολύτιμο δώρο για εμάς για έξι μήνες».

{https://www.instagram.com/p/CkxjAY2OIQx/]}

Μαρία Μενούνος και Kevin Undergaro

To νέο είναι πολύ φρέσκο! Η Μaria Menounos θα γίνει μητέρα ύστερα από προσπάθειες 10 ετών. H ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και ο Kevin Undergaro μπορεί να είναι ζευγάρι από το 1998, ωστόσο φαίνεται ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Η Μenounos παραδέχτηκε ότι «έχει δοκιμάσει τα πάντα», στον αέρα της εκπομπής Live Kelly and Ryan όπου έκανε και τη χαρμόσυνη αποκάλυψη.

Με βαθιά συγκίνηση η 44χρονη Menounos ευχαρίστησε δημόσια την «υπέροχη παρένθετή τους και την οικογένειά της».

{https://www.instagram.com/p/CoaC_HwJyJs/}

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 11:26