Priyanka Chopra: Απάντησε στην κριτική για το ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Priyanka Chopra: Απάντησε στην κριτική για το ότι απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας
Πολλά ζευγάρια σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας. Άλλα επιλέγουν τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης ενώ κάποια άλλα αυτή της παρένθετης μητέρας, μία λύση ιδιαίτερα δημοφιλή στο Hollywood.

Ένα από τα διάσημα ζευγάρια που προχώρησαν με τη δεύτερη επιλογή είναι η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas οι οποίοι δέχθηκαν κάποια κριτική, όταν ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους, Malti Marie, το 2022. Η Chopra από τότε αποκάλυψε ότι είχε ιατρικό πρόβλημα για αυτό προχώρησε σε αυτή τη λύση. Τώρα, λοιπόν, η ηθοποιός έχει κάτι να πει σε όλους αυτούς που τους επέκριναν για την επιλογή τους.

Ο έρωτάς τους νίκησε όλα τα εμπόδια

Η σχέση της Priyanka Chopra και του Nick Jonas είναι μια από τις πιο αξιολάτρευτες ιστορίες αγάπης που γνωρίζουμε. Ο Jonas είχε τα κότσια να στείλει μήνυμα στο μοντέλο το 2016, λέγοντας: «Πολλοί φίλοι μου είπαν ότι πρέπει να συναντηθούμε. Τι πιστεύεις για 'αυτό;» Και φαίνεται ότι λειτούργησε γιατί επικοινωνούσαν για τουλάχιστον έξι μήνες από τη στιγμή που ο τραγουδιστής πήρε αυτή την πρωτοβουλία.

Θα μπορούσαν να είχαν τερματίσει τη σχέση τους λόγω της της απόστασης, της δουλειάς και των πολιτισμικών διαφορών. Για κάποιους θα ήταν πρόβλημα και η διαφορά ηλικίας τους (Η Chopra είναι 40 και ο Jonas 30). Ωστόσο, δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να τους χωρίσει.

{https://www.instagram.com/p/CjjK3_3PQqJ/}

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε

Το 2018 παντρεύτηκαν και τον Ιανουάριο του 2022 η Chopra και ο Jonas έγιναν γονείς για πρώτη φορά όταν γεννήθηκε η κόρη τους, Μalti, η οποία αποκτήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. Οι πρώτες εκατό ημέρες της ζωής της Μalti πέρασαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, αλλά τον Μάιο, επέστρεψε σπίτι στους γονείς της που την περίμεναν με ανυπομονησία.

Priyanka Chopra: Η συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της που μοιράστηκε

Όταν ανακοίνωσαν ότι η κόρη τους ήρθε μέσω παρένθετης μητέρας, πολλοί έσπευσαν να επικρίνουν την Chopra

Όταν εισέπραξε σχόλια σχετικά με το ότι έγινε μαμά μέσω παρένθετης μητρότητας, η Chopra επιβεβαίωσε ότι ήταν ιατρικά απαραίτητο για εκείνη. Σε μια συνέντευξη, είπε ανοιχτά ότι είχε ιατρικές επιπλοκές και είναι «τόσο ευγνώμων που ήμουν σε μια θέση όπου μπορούσα να το κάνω αυτό. Η παρένθετη μητέρα μας ήταν τόσο γενναιόδωρη, ευγενική, υπέροχη και αστεία και φρόντισε για αυτό το πολύτιμο δώρο για εμάς για έξι μήνες»

Και κάπου εκεί οι κακές γλώσσες άρχισαν. Αντιμετώπισε άμεσα την οργή που δέχθηκε για την επιλογή της παρένθετης μητρότητας. «Δεν με ξέρεις», είπε σε κάποιαν η Chopra. «Δεν ξέρεις τι έχω περάσει. Και μόνο και μόνο επειδή δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το ιατρικό μου ιστορικό ή να δείξω την κόρη μου δεν σας δίνει το δικαίωμα να λέτε ότι θέλετε, όποιοι και αν ήταν οι λόγοι».

{https://www.instagram.com/p/CdTsFy9v3QF/}

Η Chopra δημοσιοποίησε την ιατρική κατάσταση της κόρης της όταν γεννήθηκε

Η Μalti γεννήθηκε νωρίς, ένα oλόκληρο τρίμηνο πριν από την ημερομηνία τοκετού. Γεννήθηκε «μικρότερη από το χέρι μου», σύμφωνα με την Chopra, η οποία είπε επίσης ότι ήταν στο χειρουργείο όταν συνέβη. Η μικρή της κόρη ήταν τόσο εύθραυστη που χρειάστηκε επείγουσα μεταφορά στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών της Καλιφόρνια για περίπου τρεις μήνες. «Δεν ήξερα αν θα τα κατάφερνε ή όχι» έχει πει.

{https://www.instagram.com/p/CkxjAY2OIQx/}

Priyanka Chopra και Nick Jonas: Ύστερα από 100 μέρες στη ΜΕΝΝ η κόρη τους βρίσκεται στο σπίτι - Η πρώτη φωτογραφία

Όλα αυτά την έκαναν να γίνει προστατευτική μητέρα

Πρόσθεσε ότι είχε γίνει χοντρόπετση όταν οι άνθρωποι μιλούσαν για την ίδια. «Αλλά είναι τόσο οδυνηρό όταν μιλούν για την κόρη μου. Έλεγα, “Κρατήστε την έξω από αυτό”. Ξέρω πώς ήταν να κρατάς τα χεράκια της όταν προσπαθούσαν να βρουν τις φλέβες της. Οπότε όχι, δεν πρόκειται για κουτσομπολιό». Αργότερα, εξήγησε ότι είναι «πραγματικά προστατευτική» γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τη ζωή της, αλλά και με αυτήν της κόρης της.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.02.2023 - 11:58