Priyanka Chopra: Η συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της που μοιράστηκε

17.06.2022
Priyanka Chopra: Η συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της που μοιράστηκε
Τρεις γενιές σε μία λήψη. Η Priyanka Chopra γιορτάζει τη μητέρα της με μία γλυκύτατη ανάρτηση.

Η Priyanka λατρεύει τη μητέρα της, Madhu Akhouri Chopra, και δεν χάνει ευκαιρία να το βροντοφωνάξει. Αυτή τη φορά, η αφορμή δόθηκε από τα γενέθλια της γιατρού με τη διάσημη κόρη της να της εύχεται δημοσίως.

"Ευτυχισμένα γενέθλια μαμά. Μακάρι να μοιράζεσαι αυτό το μεταδοτικό χαμόγελο με όλους μας για πάντα. Με εμπνεύεις τόσο πολύ με τη γεμάτη ζωή σου και τις εμπειρίες σου, κάθε μέρα. Σ' αγαπώ μέχρι τον ουρανό Nani" γράφει μεταξύ άλλων η Priyanka και ιδού οι απίθανη φωτογραφία τους με τη μικρή Malti Marie Chopra Jonas που μοιράστηκε.

Ήταν 21 Ιανουαρίου όταν η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas ανακοίνωσαν ότι γεννήθηκε η κόρη τους, γεγονός για το οποίο ουδείς γνώριζε κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα, περίπου τρεις μήνες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Ενταντικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Cedar Sinai στο Λος Άντζελες για 100 μέρες πριν τελικά οι γονείς της την πάρουν στο σπίτι τους. Αυτές τις χαρές τους η Priyanka και ο Nick τις μοιράστηκαν με όλο τον κόσμο ανήμερα της γιορτής της μητέρας με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Σήμερα πια, η οικογένεια συνεχίζει τη διαδικασία της "γνωριμίας" απολαμβάνοντας με τον καλύτερο τρόπο ο ένας τον άλλο.