Ο Χάρης Βαρθακούρης καμαρώνει για τις κόρες του και μας συγκινεί

17.06.2022
Ο Χάρης Βαρθακούρης καμαρώνει για τις κόρες του και μας συγκινεί
Οι δεσποινίδες Μελωδία και Λιόνα Βαρθακούρη , ή οι... Βαρθακόρες, όπως τις φωνάζει ο μπαμπάς τους, ποζάρουν μαζί του και εκείνος, απλά, μοιράζεται τη χαρά του.

Μία πολύ ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή έζησε σήμερα ο Χάρης Βαρθακούρης και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Καθόταν στον κήπο, όπως περγράφει στη λεζάντα και άκουσε τη γυναίκα του να λέει στις κόρες τους: "Πηγαίντε να πάρετε μια αγκαλιά το μπαμπά". "Σηκώνω το βλέμμα μου και βλέπω τις Βαρθακόρες μου να έρχονται δίπλα μου και τη γυναίκα μου μπροστά μας να μας φωτογραφίζει. Γιατί; Ρωτάω. Γιατί ήθελα, απαντάει... Με κάλυψε", συνέχισε ο μουσικός ενώ κατέληξε εξηγώντας αφενός ότι έλαβε το αποτέλεσμα της λήψης στο κινητό, αφετέρου γιατί θέλησε να κοινοποιήσει τη φωτογραφία.

Χάρης Βαρθακούρης: Η ανάρτηση-Ύμνος αγάπης προς την Αντελίνα του για τη γιορτή της μητέρας μας συγκίνησε πολύ

"Θέλω να καταγράφει στα πρακτικά πόσο όμορφες είναι οι κόρες μας [😍]", καμαρώνει ο διάσημος χαζομπαμπάς τονίζοντας "Ευτυχώς έμοιασαν στη μαμά τους [❤️]".

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη - Βαρθακούρη γνωρίστηκαν μέσω Facebook και σήμερα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που δεν διστάζουν να μιλήσουν δημόσια (και έντονα κατά περίσταση) για όλες τις πτυχές της σχέσης τους, ενώ η 12χρονη Μελωδία (δεξιά στη φωτογραφία) και η 10χρονη Λιόνα (αριστερά) συμπληρώνουν την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Τον περασμένο Μάρτιο συμπλήρωσαν 12 χρόνια γάμου και μοιράστηκαν και διαδικτυακά την αγάπη τους με ανάλογες αναρτήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.01.2024 - 13:54