Ryan Gosling και Eva Mendes στην Αντίπαρο - Το βίντεο και η ανάρτηση της σταρ

17.06.2022
Ryan Gosling και Eva Mendes στην Αντίπαρο - Το βίντεο και η ανάρτηση της σταρ
Οι Χολιγουντιανές αφίξεις στη χώρα μας ξεκίνησαν και για φέτος με τον φακό να "τσακώνει" το διάσημο ζευγάρι Gosling - Mendes να κάνει βόλτες στα σοκάκια της Αντιπάρου.

Κάθε χρόνου, ουκ ολίγοι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Αυτή τη στιγμή τις ομορφιές των Κυκλάδων απολαμβάνουν οι διάσημοι και για το χαμηλό προφίλ που κρατούν στα ΜΜΕ -σχετικά με τη σχέση τους και την οικογένειά τους, δηλαδή- Ryan Gosling και Eva Mendes.

Φωτογραφία τους από ταβέρνα όπου απολάμβαναν ελληνικές λιχουδιές έχουμε ήδη δημοσιεύσει και σήμερα μοιραζόμαστε νέες εικόνες τους.

Η κάμερα του MykonosLive TV τους εντόπισε να κάνουν βόλτες, μαζί με τις κόρες τους, Esmeralda και Amada και στα σοκάκια της Αντιπάρου και, φυσικά, το βίντεο έχει γίνει viral.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Ryan Gosling ως Ken (Ναι, αυτόν της Barbie, a.k.a. Margot Robbie -και είναι κατάξανθος, εξ ου και το συγκεκριμένο look στις πιο πρόσφατες εικόνες). Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και η σύζυγος Eva άρπαξε την ευκαιρία να καμαρώσει λίγο περισσότερο για το αγόρι της. Ιδού η ανάρτησή της με τη λεζάντα να μην μεταφράζεται ακριβώς... Τη νιώθουμε την Eva!! Μαζί της κι εμείς.

«So. F. Funny. So. F. Good. So F excited for you to see this…#Thatsmyken»