Antonio Banderas - Melanie Griffith: Πώς από υπέροχο ζευγάρι έγιναν οι καλύτεροι φίλοι

17.06.2022
Antonio Banderas - Melanie Griffith: Πώς από υπέροχο ζευγάρι έγιναν οι καλύτεροι φίλοι
Όταν μια σχέση τελειώνει, μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσουμε και να ξεπεράσουμε όλα τα συναισθήματα που βιώνουμε. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον ένα ζευγάρι με την ερωτική έννοια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία ή εξαιρετική σχέση με αυτό το άλλο ξεχωριστό άτομο. Στην τελική πιθανότατα κάποια στιγμή έπαιξαν σημαντικό ρόλο ο ένας στη ζωή του άλλου.

Ο Antonio Banderas και η Melanie Griffith είναι ένα παράδειγμα αυτού του είδους σύνδεσης, θα θέλαμε να μοιραστούμε την ιστορία τους μαζί σας. Μια ιστορία αγάπης, αλλά πάνω από όλα μια ιστορία φιλίας που αντέχει παρά τις δυσκολίες

Ο Antonio Banderas, ένας ηθοποιός που μόλις έφτιαχνε το όνομα του στο Χόλιγουντ και η Melanie Griffith, γνωστή σταρ τότε, γνωρίστηκαν το 1989 όταν και οι δύο παρευρέθηκαν στα 61α Όσκαρ.

Ενώ η ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί, ο Antonio παρακολούθησε τα Όσκαρ για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη Pedro Almodóvar ως μέρος, τότε, του καστ της ταινίας Women on the Verge of a Nervous Breakdown.

Melanie Griffith: Μιλά δημόσια για τον καρκίνο της αλλά είναι μία... άλλη [photos]

6 χρόνια αργότερα, το 1995, ενώ και οι δύο πρωταγωνιστούσαν στην ισπανική ρομαντική κομεντί Two Much, ο ρομαντισμός τους χτύπησε την πόρτα. Μέχρι τότε, ο Antonio είχε ήδη καταφέρει να εμφανιστεί σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ δίπλα σε ηθοποιούς όπως ο Tom Hanks, η Meryl Streep και ο Brad Pitt. Είχε ήδη χωρίσει με την πρώην σύζυγό του, Ana Leza ενώ η Melanie Griffith είχε επίσης μόλις χωρίσει από τον δεύτερο σύζυγό της, Don Johnson.

Η Melanie Griffith είπε για εκείνη τη στιγμή: «Ερωτεύτηκα τον Αntonio αμέσως. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας».

Ο Antonio Banderas έκανε πρόταση γάμου λίγο μετά την έναρξη της σχέσης τους σε μια παραλία της Βόρειας Καρολίνα. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1996 και τον Σεπτέμβριο υποδέχτηκαν μαζί τη μοναχοκόρη τους, Stella del Carmen.

Η Melanie είχε ήδη δύο παιδιά από τους προηγούμενους γάμους της, τον Alexander και την Dakota, τα οποία έγιναν παιδιά του Antonio.

Ο γάμος τους διήρκεσε 18 χρόνια και έληξε με κοινή συμφωνία το 2014, προς έκπληξη των περισσότερων followers του ζευγαριού. Έδωσαν τέλος σε ένα κομμάτι της ζωής τους που ήταν γεμάτο ένταση. Ωστόσο, η φιλική και οικογενειακή τους σχέση θα διαρκέσει για πάντα.

Η Melanie Griffith ποζάρει με μπικίνι στα 61 και το internet... "προσκυνά" [Photos]

Ο Ισπανός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλή σχέση που τους φέρνει κοντά παρά το διαζύγιό τους. Σε μια συνέντευξη είπε: «Θυμάμαι εκείνα τα χρόνια ως μια πολύ πρόσχαρη και όμορφη εποχή. Δεν είμαι πλέον παντρεμένος με τη Melanie, αλλά είναι η οικογένειά μου. Είναι ίσως μια από τις καλύτερες φίλες μου, αν όχι η καλύτερη. Η οικογένειά μου είναι εκεί: η Dakota, η μικρή Stella και ο Alexander».

Η Melanie έχει επίσης ξεκαθαρίσει ότι η αγάπη και ο θαυμασμός είναι κοινά στη σχέση τους. Στα social media, δεν μπορεί να σταματήσει να υποστηρίζει τον Antonio και ταυτόχρονα να θυμάται τον χρόνο που πέρασαν μαζί.

«Χρόνια πολλά στον σκληροτράχηλο όμορφο πρώην σύζυγό μου Antonio! Θα σε αγαπώ πάντα», έγραψε σε ανάρτησή της στα γενέθλια του πρώην άνδρα της. Η ίδια ανάρτησε επίσης σχόλιο για την υποψηφιότητα του για Όσκαρ: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤONIO!!! Υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου!! Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για σένα!! Μπράβο Guapo!!!».

Με αυτές τις δηλώσεις οι γνωστοί ηθοποιοί αποδεικνύουν δημόσια και ανοιχτά ότι το τέλος του γάμου τους δεν έβαλε τέλος στην καλή τους σχέση, όπως και τη σχέση των παιδιών της Melanie με τον Antonio. Έτσι το είπε και η Dakota: «Ο πατριός μου, Antonio Banderas, μπούκαρε στη ζωή μας. Ήταν τόσο ζωντανός και τόσο αστείος και τα αγγλικά του ήταν... ασαφή. Και το βρήκαμε απολύτως εκπληκτικό. Αγαπούσε τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου και εμένα τόσο πολύ, τόσο έντονα και τόσο δυνατά που άλλαξε τη ζωή όλων μας για πάντα».

Η Melanie και ο Antoniο είχαν έναν γάμο με τα πάνω και τα κάτω του (όπως όλοι οι άλλοι), απολάμβαναν τον χρόνο τους μαζί και ήξεραν πώς να ζήσουν τον έρωτά τους στο έπακρο. Αλλά ήξεραν επίσης πότε ήταν η ώρα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους χωρίς να χάσουν τη μεγάλη αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον.